Mahmut Tuncer'in İbrahim Tatlıses itirafı dikkat çekti

Mahmut Tuncer'in İbrahim Tatlıses itirafı dikkat çekti
İbrahim Tatlıses'in sunumuyla 9 yıl aradan sonra yeniden izleyiciyle buluşan 'İbo Show' bu kez de Mahmut Tuncer'in açıklamasıyla gündem oldu.

Mahmut Tuncer'den dikkat çeken İbrahim Tatlıses itirafı

Geçtiğimiz gün katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Mahmut Tuncer, İbrahim Tatlıses hakkında ilk kez konuştu. Sıkı dost olan Mahmut Tuncer ve İbrahim Tatlıses yıllar önce küsmüştü. Aralarında ne geçtiğine dair açıklama yapmayan ve sessiz kalan ikiliden Mahmut Tuncer, eski dostu hakkında ilk kez konuştu.

"BEN GİTMEDİM"

Erol Köse'nin sorduğu 'İbo Show'a gider misin?' sorusuna 'Baş tacı. Bize emeği çoktur. Saygımız, sevgimiz sonsuz ama beni çağırırsa gitmem. Belki çağırdı, ben gitmedim' yanıtını veren Mahmut Tuncer kafaları karıştırdı.

"BAŞTAN PAZARLIK EDEYİM"

Tuncer daha sonra ise Söylemezsem Olmaz'a katıldı. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, Mahmut Tuncer’e, “Hem bir izleyici olarak hem meslektaş olarak, İbrahim Tatlıses’in şu an televizyonda olmasını nasıl buluyorsun?” sorusunu sordu.

Bu sorunun ardından ünlü türkücü, “İyi buluyorum ama baştan pazarlık edeyim, ben şu anda görüşmüyorum ve konuşmuyorum. Her şeyden önce yapmış olduğu program kendisi için moral olarak çok iyi.” sözlerini dile getirdi. 

'BEN ÇOK KIRILDIM'

İbo Show programını bazen izlediğini dile getiren Mahmut Tuncer, “Fazla seyretmiyorum çünkü maçlar başlıyor. Evde de seyrediyorlar. Küs olsak da severiz. Ama biz şu anda görüşmüyoruz.” dedi.Programın sunucusu Seren Serengil ise “Görüşürsünüz!” ifadelerine yer verdi. Fakat Tuncer, “Yok yok görüşmeyiz…” dedi.

AMELİYAT GEÇİRDİ

İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı açıklamalar devam eden Mahmut Tuncer şu ifadeleri kullandı: "Ben çok kırıldım, ben daha önce hastanede ufak bir ameliyat geçirdim. Biz, kendisi hastanedeyken 15 gün hastaneden çıkmadık. Ben mesela ameliyat oldum, kendisinin duymasını istemem fakat duymuş. Duyan bir adam arar der ki geçmiş olsun."

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar