Mahmut Tuncer hastaneye kaldırıldı!

Mahmut Tuncer hastaneye kaldırıldı!
Ünlü türkücü Mahmut Tuncer (59), dün gece yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Eşi Işıl Tuncer, ünlü türkücünün sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Mahmut Tuncer hastaneye kaldırıldı!

Usta sanatçı Mahmut Tuncer, akşam saatlerinde omuz ağrısı nedeniyle Maslak Acıbadem Hastanesi'ne gitti. Yapılan kontrol ve tedavinin ardından evine dönen Tuncer gece ise tansiyonu aniden fırlayınca eşi Işıl Tuncer tarafından tekrar hastaneye götürüldü. Sabaha kadar hastanede kalan sanatçı taburcu edildi. Işıl Tuncer doktorların eşinin kalbinde kalınlaşma tespit ettiğini belirtti ve "Gerçekten nazar değdi. Şimdi tedavi sürecimiz başlayacak. İnşallah her şey çok iyi ilerleyecek" dedi.

747474744.jpg

'TRAFİKTE ARABA KULLANMAYA BENZİYOR' 

Geçtiğimiz günlerde korona virüs pandemisini trafikte araba kullanmaya benzeten türkücü, "Araba kullanırken her iki şoför de o aracı iyi niyetle sürmezse, yani biri gaza basar, biri gaza basmazsa veya biri çok iyi sürer, diğeri kötü sürerse bir de bakmışsın ki trafik kazası meydana gelmiş.

5858585.jpg

Ama her iki taraf da kullandıkları araçları iyi kullanırlarsa trafik kazası söz konusu bile olmaz. Bu durum pandemide de aynı" demişti.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar