Lütfü Türkkan'dan Burhan Kuzu'ya sert tepki

Lütfü Türkkan'dan Burhan Kuzu'ya sert tepki
Kıbrıs Barış Harekâtı’na ilişkin sözleri kamuoyunda infial yaratan Burhan Kuzu’ya tepki gösteren Lütfü Türkkan, Kuzu’yu engellediğini ifade ederek “Bidayette itibar ettiğim bu adamın bu hallere düşmesine sebep olan nedir bilemedim" ifadelerini kullandı.

AKP'li eski milletvekili Burhan Kuzu'nun Lozan Barış Anlaşması ve Kıbrıs Barış Harekâtı’na yönelik söylediği sözler kamuoyunda infial yaratırken toplumun farklı kesimlerinden Kuzu’ya yönelik eleştiriler devam ediyor.

İYİ Parti Kocali Milletvekili Lütfü Türkkan, Kuzu’ya yönelik yaptığı paylaşımda Burhan Kuzu’yu engellediğini ifade ederek “Ziya yazdıklarına tahammüle edemiyorum” dedi.

Türkkan, Kuzu’ya daha önce itibar ettiğini belirterek “Bu adamın bu hallere düşmesine sebep olan nedir bilemedim. Allah akıl versin, fikir versin, feraset versin. Şifa diliyorum. Başka da bir şey demeyeceğim” ifadelerini kullandı.

İşte Türkkan’ın o paylaşımı:

Burhan Kuzu’yu engelledim. Zira yazdıklarına tahammül edemiyorum. Bidayette itibar ettiğim bu adamın bu hallere düşmesine sebep olan nedir bilemedim. Allah akıl versin, fikir versin, feraset versin. Şifa diliyorum. Başka da bir şey demeyeceğim.

turkkan-twet.JPG

BURHAN KUZU NE DEMİŞTİ

AKP eski milletvekili Burhan Kuzu, Barış Pınarı Harekatı sonrası ABD ile Türkiye arasında yapılan anlaşmayı Lozan ve Kıbrıs Barış Harekatı ile bir tutmuştu.

Kuzu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Lozan’da masada kaybetmiştik. Kıbrıs’ta adanın tamamını alamamıştık” iddiasında bulunan Kuzu, “Barış Pınarı Operasyonu, Cumhurbaşkanımızın liderdiğinde ABD’ye adeta diz çöktürdü. Hem sahada hem de masada kazandık.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar