Lucescu, Fenerbahçe için Ali Koç ile görüştüğü itiraf etti

Lucescu, Fenerbahçe için Ali Koç ile görüştüğü itiraf etti
Milli takım eski teknik direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe hakkında dikkat çeken bir itirafa imza attı.

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ederken, Türkiye mili takımlar eski teknik direktörü  Mircea Lucescu'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. 

Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran Lucescu, Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile daha önce bir görüşme gerçekleştirdiğini söyledi. 

Fanatik gazetesine konuşan Lucescu'nun açıklamaları şu şekilde:

“Bir kere şunu dürüstçe söylemem gerek. Ben bu dönemde Fenerbahçe’den teklif almadım. Evet, Ersun Yanal gelmeden sayın Ali Koç ile iki kez görüşmüştük ancak bazı nedenlerden dolayı olmadı. Türkiye’de adımın geçtiğini duyuyorum, bu beni mutlu ediyor, fakat ortada somut bir şey yok. Ve ben gerçekleşmemiş bir olay için yorum yaparsam, ‘Bu adam deli’ derler.”

"BENİM ADIM PARA İLE ANILMAZ" 

“Popülerlik ve para benim adımla anılamaz. Öyle olsa adım her anıldığında, reklamımı yapardım! Sessizce kenarda oturdum, bu yüzden de hep adım anıldı. Şu anda fizik olarak çok iyiyim. Sağlığım yerimde, hırsım, azmim her zamanki gibi. Şu anda Haziran ayını bekliyorum. İsviçre’den Sion Kulübü başta olmak üzere birkaç net teklif var. Bakacağım...”

"TÜRK FUTBOLUNUN PARÇASIYIZ" 

“Ben kendimi Türk futbolunun bir parçası olarak görüyorum. Çalıştığım kulüplere büyük emeklerim olduğuna inanıyorum. Türk Milli Takımı için de öyle. Türkiye hakkında ağzımdan asla negatif bir kelime çıkmaz. Tek isteğim büyük takımların sıkıntılı dönemlerini atlatmaları ve ayağa kalkmaları. Baharda takımlarınızı Avrupa sahnesinde görmek bana gurur verir.”

"SERGEN YALÇIN'IN BAŞARILI OLMASINI İSTİYORUZ" 

“Beşiktaş Yönetimi ile aramızda bazı görüşmeler oldu, anlaşamadık. Size ayrıntıları veremem. Polemik yaratmak doğru olmaz. Öğrencilerimin iyi işler yaptığını görmek beni inanılmaz mutlu ediyor. Sergen Yalçın’ı ve O’nun Beşiktaş’ını izliyorum. Fantastik işler yapıyor. Geleceği çok parlak bir teknik adam. Kendisine bol şans diliyorum. Kalbim onunla.”

"DEĞİŞİK BİR YARIŞ VAR" 

“Türkiye Ligi’ni yakından takip ediyorum. Çok ilginç bir şampiyonluk yarışı oluyor. Tüm takımların, hatta Beşiktaş’ın bile şansı var. Bu taraftarlar için muhteşem bir şey. Burada bir paragraf açmak istiyorum. Evet; Türkiye’de şampiyon olmak çok önemli. Ancak ondan da önemli bir şey var. O da şampiyon takımın Türkiye’yi Avrupa’da çok iyi temsil edecek olması.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar