Liverpool'dan Uğurcan Çakır atağı

Liverpool'dan Uğurcan Çakır atağı
Liverpooldün gece yedek kalecisi Adrian'ın Aston Villa'dan 7 gol yemesinin ardından kaleci transferi için atağa geçmeye hazırlanıyor. İngiliz devinin kaleci adayları arasında Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır'ın da ilk sıralarda yer aldığı aktarıldı.

Uğurcan Çakır'a dev talip!

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, Aston Villa'dan alınan 7-2'lik hezimetin etkilerini yaşıyor. Alisson'un sakatlığı sonrası kaleye geçen Adrian'ın Aston Villa'ya karşı sergilediği performans sonrası Liverpool, yeni bir kaleci transferi adına son gün hamlesi yapması beklenirken gündemdeki isimlerin başında Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır geliyor.

 Express.co.uk'in haberine göre Alisson'un yaklaşık 6 hafta daha forma giyemeyecek olması Jurgen Klopp'u arayışa sokabilir. Liverpool, Aston Villa karşısında 7-2 mağlup olarak Alisson'un yokluğunu fazlasıyla hissetti. Yerine oynayan yedek kaleci Adrian'ın performansı beğenilmezken geçmişte aldığı eleştirilerden kaynaklı özgüveninin de zarar gördüğü aktarıldı. 

Bu doğrultuda transferin son günü bir kaleci takviyesi yapmak isteyen Liverpool; Paulo Gazzaniga, Nick Pope, Danijel Subasic ve Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır'ı gündeminde tutuyor. 

Diğer adaylara göre genç olmasının avantaj sağladığı belirtilen Uğurcan'ın bu dönemde transferinin mantıklı olabileceği aktarılırken Trabzonspor'un 20 milyon Euro'luk talebinin de Liverpool'u pazarlık noktasında zorlamayacağı aktarıldı. Adrian'dan 8 yaş daha genç olan Uğurcan Çakır'ın Alisson'un dönüşü sonrası da takımın yedek kaleci sorununu çözeceği belirtilmekte. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar