Lindsay Lohan'ın babasından ilişki açıklaması!

Lindsay Lohan'ın babasından ilişki açıklaması!
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulan Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın adı ünlü oyuncu Lindsay Lohan aşkı hakkında Lohan'ın babası açıklamada bulundu.

Birkaç ay önce ABD basınında çıkan haberlerde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın adı ünlü oyuncu Lindsay Lohan ile anılmış, ikilinin ilk kez geçtiğimiz yıl Formula 1 yarışında tanıştıkları, Selman'ın Lohan'ı özel uçağına bindirdiği ve kredi kartını verdiği iddia edilmişti. Lohan'ın menajeri aşk dedikodularını yalanlamış, ancak geçtiğimiz yıl tanıştıklarını ise doğrulamıştı.

Bu kez de Lindsay Lohan'ın babası Michael Lohan'dan açıklama geldi. New York Post gazetesine konuşan baba da kızının ilişkisi olduğu iddialarını yalanlayarak, yalnızca arkadaş olduklarını söyledi. 

Lindsay Lohan'ın babası Michael Lohan açıklamasında "Platonik ve saygılı bir ilişkileri var" derken, "Yalnızca arkadaşlar, Lindsay'in Ortadoğu'da pek çok güçlü arkadaşı var, çünkü bölgedeki insanlara, mültecilere yardım için çalışıyor ve Muhammed bin Selman ile de bu vasıtayla tanıştı" ifadelerini kullandı.

CEMAL KAŞIKÇI HATIRLATILDI    

"Hiç kimse Lindsay'in Suriye'de yaptığı güzel şeyleri yazmıyor, çünkü sadece kötü şeyler duymak istiyorlar, Muhammed bin Selman ile de platonik ve saygılı bir ilişkileri var o kadar" dedi. 

Michael Lohan, kendisine Muhammed bin Selman'ın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci cinayetiyle bağlantısı olduğunun hatırlatılması üzerine, "Hiçbirini gerçekliği kanıtlanmadı. Lindsay kendini güvende hissediyor, etrafında iyi insanlar ve kendisi nasıl davranacağını bilir" dedi. 

Lindsay Lohan iki yıl önce din değiştirerek Müslüman olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar