Liderlerden deprem mesajı

Liderlerden deprem mesajı
İstanbul’da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından siyasi parti liderleri depreme ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

İstanbul’da bugün saat 13.59’da şiddetli bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre 6, AFAD’ın verilerine göre ise 5.8 büyüklüğünde olan deprem, Silivri açıklarında yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana geldi. Sarsıntının ardından siyasi parti liderleri depreme ilişkin paylaşımlarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu, İstanbul'da yaşanan 5,8 şiddetindeki deprem hakkında Twitter'daki resmi hesabından açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul depremi ile ilgili tweeti şöyle:

"Deprem ülkemizin bir gerçeğidir ve gerekli önlemler bir an önce alınmalıdır. Rant uğruna alınmayan önlemler büyük felaketlere sebep olabilir. İstanbul depremi sebebiyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yetkilileri gerekli çalışmaları yapmaya davet ediyorum."

p1.JPG

Depremin ardından geçmiş olsun dileklerini ileten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Deprem nedeniyle büyük endişe yaşadık" dedi.

Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Akşener, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul ve çevre illerde depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" 

p2.JPG

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, depremde can kaybı olmamasının herkesi sevindirdiğini fakat depreme ilişkin bir farkındalık ve hazırlık süreci başlatılması gerektiğini ifade etti.

Karamollaoğlu, paylaşımında şu değerlendirmede bulundu:

İstanbul merkezli yaşanan depremde can kaybı olmaması hepimizi sevindirmiş fakat bu #deprem aynı zamanda alınması gereken önlemlerle alakalı hepimizi düşündürmüştür!

Devletin ilgili kurumları bir an evvel acil eylem planlarını, deprem toplanma alanlarını kamuoyu ile paylaşmalı, toplumun tüm kesimleri ile birlikte bir farkındalık ve hazırlık süreci başlatılmalıdır.

Bugün yaşadığımız depremden daha kötüsü ile karşılaşmamayı temenni ediyor, bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

p3.JPG

p4.JPGp5.JPG

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal ise İstanbullulara ve çevre illerdeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken toplanma alanları üzerinden iktidara mesaj verdi.

Uysal’ın paylaşımı şu şekilde:

İstanbul'da gerçekleşen deprem dolayısıyla İstanbullulara ve çevre illerdeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Allah beterinden saklasın!

Uzun yıllardır uyarılara kulak tıkayan ve "toplanma alanları" üzerinden rant toplayanlara da Allah akıl fikir versin!

p6.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar