Lider Şahin ile aşk yaşayan Burcu Binici kimdir?

Lider Şahin ile aşk yaşayan Burcu Binici kimdir?
Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile aşk yaşadığı belirtilen Burcu Binici'nin kim olduğu merak edilmeye başlandı. İşte, Burcu Bini hakkında tüm merak edilenler.

Burcu Binici kimdir?

Şarkıcı Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin, İrem Derici ile bir dönem aşk yaşamış daha sonra Derici'den ayrılmıştı. Şahin'in yeni sevgilisinin Burcu Binici olduğu iddia edildi. Peki, Burcu Binici kimdir? Hangi dizilerde rol aldı? İşte ünlü oyuncu hakkındaki tüm detaylar... 

BURCU BİNİCİ KİMDİR?

6 Temmuz 1986 yılında Erzurum'da dünyaya gelen güzel oyuncu aslen Rize Hemşinli'dir. İlkokulu Ekrem Çiftçi İlköğretim Okulu'nda okuyan Burcu, lise eğitimini de Aydın Lisesi'nde tamamlamıştır. Babasının Erzurum'a tayinin ardından, bir bankada 6 ay kadar çalıştı. Oyunculuk kariyerinin öncesinde ilaç mümessilliği, dansçılık gibi birçok farklı işlerde çalışmıştır. Anadolu Ateşi'nde de bir yıl kadar dans etmiştir.

2007 yılında Bir Bulut Olsam dizisinde hayat verdiği "Gülengül" karakteri ile oyunculuk kariyerine ilk adımını atmıştır.

Bir Bulut Olsam, Dürüye'nin Güğümleri, Arka Sıradakiler, Sensiz Yaşayamam, 6 Mantı, Aşk Zamanı, Hayat Mucizelere Gebe, Türk Malı, Biz Babasız Büyüdük, Sarı Siyah, Uçurum, Vuslat Yolu, Aşk Zamanı, Alemde 1 Gece, Babaların Babası, Söz, Yalan Dolan dizi ve filmlerinde rol almıştır.

2011 yılında evlendiği Eray Koçak ile 2012 yılında boşanmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar