Levent Üzümcü'den sert tepki! "Kürt milliyetçilerine şirin gözükmek için..."

Levent Üzümcü'den sert tepki! "Kürt milliyetçilerine şirin gözükmek için..."
Gazeteci Sevim Gözay’ın programına konuk olan Fırat Tanış’ın Metin Akpınar, Müjdat Gezen ve Levent Üzümcü’ye yönelik eleştirilerine yanıt geldi. Levent Üzümcü, sosyal medya hesabından Tanış'a tepki gösterdi.

Gazeteci Sevim Gözay programına konuk ettiği oyuncu Fırat Tanış ile röportaj gerçekleştirdi.

Fırat Tanış’ın, üç ismin de değerli olduğunu belirterek, “Metin Akpınar’ın, Müjdat Gezen’in kanaat lideri Levent Üzümcü’nün Fidel Castro olduğu bir yer olduğunu tahmin etmiyordum. Bu ilginçtir, size enteresan gelmiyor mu? “ sözlerini Levent Üzümcü sosyal medya hesabından yanıtladı.

Üzümcü, programın videosunu alıntılayarak, "Aynı aydınlık yarınlara inandığımızı iddia eden bir takım liberallerin Kürt milliyetçilerine hoş görünmek adı altında beni aşağılamaya çalışmasına mı yanayım, yoksa bunca meslektaşımızın sessiz kaldığı bir zamanda konuşmamın bedelinin bu sohbetlerde ironi malzemesi olmasına mı." diyerek tepki gösterdi.

İşte Üzümcü’nün o paylaşımı…

56846456.PNG

NE DEMİŞTİ?

Sevim Gözay'ın programına katılan oyuncu Fırat Tanış, röportajında "Şaşırıyorsunuz mesela hepsi çok kıymetli hepsi çok değerli olmak üzere Metin Akpınar'ın Müjdat Gezen'in kanaat lideri Levent Üzümcü'nün Fidel Castro olduğunu bir yer olduğunu tahmin etmiyordum. Bu ilginçtir, enteresan gelmiyor mu size?" ifadelerine yer vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar