Lebaleb geçen kongreden sonra AKP'de korona virüs depremi!

Lebaleb geçen kongreden sonra AKP'de korona virüs depremi!
AKP 7. Olağan Kongresi'nin ardından korona virüs vakaları arttı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda 37 kişinin testinin pozitif çıktığı ortaya çıktı.

Pandemi dönemi devam ederken düzenlenen AKP 7. Olağan Büyük Kongresi büyük tepki toplamıştı. Kongre sonrasında vaka sayılarının artacağı tartışılırken o duyuru geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda 37 kişinin testinin pozitif çıktığı ortaya çıktı.

'Lebaleb' dolu AKP kongresi sonrası vaka sayısının hızla artışından sonra gözler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çevrilmişti. 

Koca ise konuya ilişkin "Bu konuyu gündemde tutmanın kimseye faydasının olmadığı kanaatindeyim. Bugüne kadar Bilim Kurulu üyelerimiz dahil olmak üzere kapalı ortamlarda virüsün bulaştığını biliyoruz. Bu bilgilendirme de bir değişiklik söz konusu değil dolayısıyla herkesin bu mücadelede üzerine düşen sorumluluğun gereğini yapması gerektiği kanaatindeyim. Burada bir ayrıcalık çıkarma hikayesini oluşturmanın doğru olmaz." şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

 

akkk.png

 

37 KİŞİNİN TESTİ POZİTİF!
 

'Coronavirus Report' adlı sosyal medya hesabının paylaşımda bulunduğu bir haberi kendi hesabında da paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır gerçekleri açıkladı. 

ali.png

 

Başarır "ÖZEL: AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda 37 kişinin koronavirüs test sonucu pozitif." şeklinde atılan tweeti kendi hesabından “Bu konuyu gündemde tutmanın kimseye faydası olmadığı kanaatindeyim.” şeklinde not düşerek tekrardan paylaşımda bulundu. (Yurt Gazetesi)

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar