Kürşat Ayvatoğlu olayı AKP'li Hamza Dağ'a operasyon mu? Canlı yayında açıkladı

Kürşat Ayvatoğlu olayı AKP'li Hamza Dağ'a operasyon mu? Canlı yayında açıkladı
Kokain kullandığı görüntüler gündeme bomba gibi düşen Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ canlı yayında açıklamalarda bulundu. "Kürşat Ayvazoğlu'na şantaj mı yapıldı yoksa sizin partide yeni göreve gelmenizin ardından şahsınıza bir operasyon mu yapıldı" sorusuna Dağ, " Ben o nokta bilgi sahibi değilim" yanıtını verdi. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Hamza Dağ, CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. "Kürşat Ayvazoğlu'na şantaj mı yapıldı yoksa sizin partide yeni göreve gelmenizin ardından şahsınıza bir operasyon mu yapıldı" sorusuna Dağ, " Ben o nokta bilgi sahibi değilim" yanıtını verdi. 

Dağ'ın 'Kürşat Ayvatoğlu' ile ilgili açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Ben Cuma günü de açıkladım yakın çalışma ekibimde değil, bizim buradan çıkartacağımız dersler var. Mevzunun diğer boyutlarına bakacak olursa burada biz bir kere haberdar olur olmaz bu kişinin işine son verdik.

Daha çok dikkat etmemiz lazım, ortaya çıkan görüntülerden samimi olarak bize oy veren insanlar bunları AK Parti’ye yakıştıramadığı için üzüldüğünü görüyorum ve onlardan helallik istiyorum. Ama asıl mesele burada tartışmamız gereken meselelerden birisi de böyle bir konu meydana geldiğinde hangi partinin nasıl reaksiyon gösterdiğidir.

Ben şahsıma yönelik bir operasyon olduğu konusunda bir bilgiye sahip değilim. İfadeye göre arkadaşları şantaj yapmış.

Bizlerle güçlü görünmek için fotoğraf çektirmiş olabilir.

Bu olay siyasetin ana gündem maddesi olmamalı.

YENİ AK PARTİ MKYK

2023'e giden yolda milletvekillerimizi ve teşkilat başkanlarımızı çok daha proaktif bir şekilde sahada bulunduracağız. 

YENİ ANAYASA NE ZAMAN

Ne zaman pozitif bir günden olsa özellikle CHP bunun önüne geçmek için engel oluyor, biz 2002'den beri sivil anayasayı söylüyoruz o zamandan beri muhalefet 'ne kadar engel olabilirim?' diye baktı hala da öyle bakıyor. 

Cumhurbaşkanımız çok net bir şey söylüyor, 'gelin anayasayı tartışalım 2023 seçimlerine bu anayasa ile gidelim', bunlar halk oyuna sunulabilir. Yeni anayasa noktasında muhalefetin bizi zorlayıp bizi masaya çekmesi lazım ama biz muhalefeti masaya çağırıyoruz. 

Muhalefetin sonbaharda seçim sözü de hiçbir realitesi olmayan bir söz, halkın böyle bir gündemi yok, vatandaşın böyle bir beklentisi yok. Vatandaş 2023'e kadar AK Parti'ye yetki verdi. Muhalefete bakarsanız geçen sene de seçim olacaktı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar