Kurban Bayramı Tatili İstanbul trafiğini kitledi!

Kurban Bayramı Tatili İstanbul trafiğini kitledi!
Kurban Bayramı tatillerini İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıkması trafiğin de kitlenmesine neden oldu.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle yola çıkanlar İstanbul'da trafiğin kitlenmesine neden oldu. İstanbul'da mesai saati sonuna doğru başlayan yoğunluk artarak devam ederken, ana arterler ve kentin çıkış noktalarında araç kuyrukların olması dikkatleri çekti. TEM Ataşehir'den, E-5 ise Göztepe'den itibaren yer yer tıkalı olduğu gözlemlendi.

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar yollarda yoğunluğa neden oluyor.

İstanbul'da mesai saati bitimine doğru trafik yoğunluğu artmaya başladı. İBB verilerine göre kentteki trafik yoğunluğu yüzde 50 dolaylarında. Kent içi trafiğinden çok ana arterlerde ve kentin çıkış noktalarında yoğunlık yaşanıyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişlerinde araç kuyrukları var. TEM Otoyolu'nda Ataşehir'den itibaren, E-5 Karayolu'nda ise Göztepe'den itibaren trafikte zaman zaman yoğunluk gözleniyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, ulaşımın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ANKARA İSTİKAMETİNDE TRAFİK ZAMAN ZAMAN DURMA NOKTASINDA!

Kurban Bayramı tatili nedeniyle TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bayramı İstanbul dışında geçirmek için yola çıkan tatilciler, otoyolun iki şeride düştüğü ve viyadüklerin bulunduğu Bekirdere rampası, Gültepe, Çınarlıdere, Kuruçeşme, Tütünçiftlik ve Kirazlıyalı mevkisinde yoğunluk oluştururken, otoyol ile D-100 kara yolunun Ankara istikametinde trafik zaman zaman durma noktasına geliyor.

FERİBOT İSKELELERİNDE TRAFİK NORMAL AKIŞINDA DEVAM EDİYOR!

Otoyolun İstanbul yönü ile Osmangazi Köprüsü, Eskihisar Feribot İskelesi ve D-130 ile D-605 kara yollarında ise trafik normal akışında devam ediyor.

Karayolları ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, yol kontrollerini aralıksız sürdürüyor. TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde de zaman zaman yoğunluk yaşanıyor. Yollarda yaşanan yoğunluğun, ilerleyen saatlerde daha da artması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar