Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait otelde yılbaşı partisi... Barış Yarkadaş belgeleriyle açıkladı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait otelde yılbaşı partisi... Barış Yarkadaş belgeleriyle açıkladı
Gazeteci Barış Yarkadaş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait otelde yılbaşı partisi düzenleneceğini açıkladı. Bakan Ersoy'a ait oteli arayarak bilgiyi doğrulattığını açıklayan Barış Yarkadaş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çağrıda bulundu.

Gazeteci Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait otelde yılbaşı partisi düzenleneceğini duyurdu. Bakan Ersoy'a ait oteli arayarak bilgiyi doğrulatan Yarkadaş, sosyal medya hesabından isyan etti. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenen Yarkadaş, "Bünyenizde çalışan sağlık emekçileri için harekete geçin ve yılbaşı eğlencesi saçmalığına engel olun. Ya da her şeyi serbest bırakın; öleceksek ölelim" ifadesini kullandı.

Barış Yarkadaş, sosyal medyada lüks otellerin yılbaşı etkinliklerine ilişkin ilanları da paylaştı.

Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"Perşembe gecesi TV 100'de isyan etmiş ve 'Kültür Bakanı Ersoy, pandemiye rağmen otelinde yılbaşı partisi düzenleyecek' demiştim. Oteli aradım, saat 22.00'ye kadar canlı müzik de varmış! O halde milyonlarca insan neden kapanıyor eve? Bu nasıl salgın yönetimi? Sağlıkçılara acıyın! 

TV 100'deki yayında, sadece Bakan Ersoy'un değil, Bodrum, Bolu ve Sakarya'daki birçok otelin de 31 Aralık gecesi müzikli-eğlenceli programlar düzenleyeceğini belgesiyle göstermiştim. Sanırım virüs, 31 Aralık'ta izinde... Oteller turistler için özel bölümler bile hazırlamış!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'Bu tür organizasyonlar olmamalı' diyor. Sayın Koca, siz bakansınız ve icra makamındasınız! Bünyenizde çalışan sağlık emekçileri için harekete geçin ve yılbaşı eğlencesi saçmalığına engel olun! Ya da her şeyi serbest bırakın; öleceksek ölelim!"

261781-587x900.jpgby.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar