Kullandığı telefon dikkat çekti! Kraliçe hacklenemez yapıda bir akıllı telefon kullanıyor

Kullandığı telefon dikkat çekti! Kraliçe hacklenemez yapıda bir akıllı telefon kullanıyor
95 yaşındaki Kraliçe Elizabeth'in güvenli olması adına sabit hatlı bir telefonu ve hacklenemeyen akıllı bir telefonunun olması dikkat çekti.

Kraliçe Elizabeth 1952 yılında taç giyme törenini milyonlarca kişi televizyonda izlemişti. Her zaman kameralar karşısında büyük ilgi çeken Kraliçe, 95 yaşında olmasına rağmen merak edilen bir kişi.

Kraliçe’nin, Kraliyet Ailesi üyeleriyle iletişim kurmak için kullandığı telefonda merak konusu oldu.

Kraliçe Elizabeth’in kullandığı telefon ne?

Aktarıldığı kadarıyla kraliçenin telefonu hacklenemez bir yapıda.

Samsung’un kameralı bir telefonunu kullandığı bildirilen Kraliçe’nin kullandığı model ise bilinmiyor. Kraliyet uzmanlarına göre bu akıllı telefonun özel bir şifreleme protokolüne sahip ve M16 düzeyinde korunuyor.

Kraliçe Elizabeth’in telefonunda en çok konuştuğu kişiler ise kızı Prenses Anne ve Kraliçe’nin yüzlerce atına bakan yarış atı menajeri John Warren. Warren'in, Kraliçe’ye dünyanın her yerinden ulaşabilen tek kişi olması ise dikkat çekti.

Sosyal medyadan da geri kalmayan Kraliçe, Twitter hesabı için iPad; arama yapmak dışında, haberleri okumak için de akıllı telefonunu kullanıyor.

'Gizli bir facebook hesabı var' iddiası

Kraliçe Elizabeth’in takma ad kullanarak oluşturduğu ve kullandığı gizli bir Facebook hesabının olduğu da konuşulan iddialar arasında.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar