Küçük Müslüme'nin cansız bedenini bulan kadından şoke eden açıklama!

Küçük Müslüme'nin cansız bedenini bulan kadından şoke eden açıklama!
Türkiye’yi derinden sarsan Yörük kızı küçük Müslüme’nin ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Müslüme Yağal’ı bulan Çoban Ayşe Bacak, Müge Anlı’nın programında canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bacak, Müslüme'yi bulduğunda kıyafetlerinin üzerinde olmadığını söyledi.

Mersin’de Gülnar ilçesinde Yörük ailesinin kızı olan ve çadırının önünde bisikletiyle oynarken ortadan kaybolan, 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümü beraberinde pek çok soru işaretlerini de getirdi. Küçük Müslüme’nin ölümüyle birlikte aile fertleri olan baba Mehmet, anne Selvi, ağabeyleri ile dedesi ve bazı yakınlarının gece boyunca ifadelerinin alındı. Savcının bir talebi olmaz ise aile fertleri bugün serbest kalacak.

KADIN ÇOBAN BULDU 

40-45 yaşlarında olan bir kadın çoban tarafından bulunan Müslüme’nin cesedi 10 gündür aranıyordu. Büyük korkuya kapılan kadın çobanın cesedi görür görmez muhtara haber verdiği ortaya çıktı. Müge Anlı’nın canlı yayınına katılan Çoban Ayşe Bacak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ayşe Bacak, “Kıyafetleri üzerinde değildi, Ayakkabıları ve kıyafetleri bulunduğu yerin uzağındaydı. Bir çocuğun buraya gelmesi çok zor” dedi.

"CANLI BULUNMASINI BEKLİYORDUK"

Müslüme'nin ablası Nurcan Özcan ise şunları söyledi:  "Hiç kimsenin aklına gelmez. Evden 7 kilometre uzaklıkta tek başına bir çocuk. Tek başına gidemez. Hiçbir şey bilmiyorum, kimsenin günahını almak istemiyorum. Ailemin cenazeye katılmasını ben de isterdim. 10 gün arandı. Katılsınlar, son kez görsünler isterdim ama nasip değilmiş. Canlı bulunmasını bekliyorduk.

Hüzün değil sevinci bekliyorduk. Olmadı. Allah'ım ömrünü bu kadar vermiş, Allah'ım sevdiğini daha çabuk yanına alırmış. Demek ki onun da ömrünü bu kadar vermiş. Seferber olan herkesten Allah razı olsun."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar