Kübra Boyraz'ın botoks sonrası ölümüyle ilgili çok konuşulacak detay

Kübra Boyraz'ın botoks sonrası ölümüyle ilgili çok konuşulacak detay
Beylikdüzü'ndeki bir güzellik merkezinde estetik ameliyatı olan, Kübra Boyraz'ın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Boyraz'ın ölümüne neden olan estetik operasyonunun yapıldığı iş yerinin üç ay önce açıldığı ve ruhsatsız olduğu öğrenildi.

İstanbul'da Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen, geçen hafta Beylikdüzü'ndeki bir güzellik merkezinde estetik operasyon yaptıran, daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 38 yaşındaki Kübra Boyraz'ın ölümüne ilişkin soruşturmada, İzmir'de yakalanan Dr. Öner Özsoyeri'nin ardından iş yeri sahibi Erdal Doğruya da tutuklandı. Kübra Boyraz'ın ölümüne neden olan estetik operasyonun yapıldığı iş yerinin üç ay önce açıldığı ve ruhsatsız olduğu öğrenildi.

"HAYATINI KAYBETTİĞİ GÜN KAÇTILAR"

Kübra Boyraz'ın hayatını kaybettiği gün, Erdal Doğruya ile beraberindeki 4 kişinin iş yerini boşaltarak kaçtığı belirlendi. Ayrıca, Dr. Öner Özsoyeri'nin ifadesinde, iş yeri sahibini suçladığı belirtildi.

5 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ TUTKLANMIŞTI 

Beylikdüzü'ndeki bir güzellik merkezinde estetik operasyon yaptıran, daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 38 yaşındaki Kübra Boyraz'ın ölümüne ilişkin, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheli, 24 Eylül'de sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince serbest bırakılmıştı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, 25 Eylül'de şüpheliler hakkında yeniden gözaltı kararı vermiş, 5 şüpheliden 2'si İzmir'de yakalanmış, Dr. Öner Özsoyeri tutuklanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar