Kubilay Aka tarafından aldatılan Miray Daner sessizliğini bozdu

Kubilay Aka tarafından aldatılan Miray Daner sessizliğini bozdu
Miray Daner'in eski sevgilisi Kubilay Aka'nın Beyza Güneş adında bir kıza attığı cinsel içerikli mesajların ifşa olması magazin gündemini sallamıştı. Daner, bu ifşanın ardından yaptığı ilk açıklamada "Özel hayatımla ilgili fazla konuşmak istemiyorum ama Kubilay ile barışmamız söz konusu değil…" dedi.

Miray Daner ve Kubilay Aka'nın 2,5 yıllık ilişkisi geçtiğimiz aylarda aldatma nedeniyle bitti. Aka'nın ihanetine uğrayan Daner, hiçbir açıklama yapmasa da Aka, sürekli ihanet iddialarını yalanladı. Fakat geçtiğimiz hafta Kubilay Aka'nın Beyza Güneş adında bir kıza attığı cinsel içerikli mesajları ifşa oldu ve ihanet ortaya çıktı.

Tam da barıştıkları konuşulan Miray Daner ve Kubilay Aka'nın ilişkisi bu cinsel içerikli mesajların ifşa olmasıyla beraber yeniden son buldu. İkinci kez ihanete uğrayan Daner bir süre konu hakkında sessizliğini korudu.

Herkesin merakla beklediği açıklama ise geldi. Miray Daner, Kubilay Aka'nın mesajlarının ifşa olmasının ardından ilk kez konuştu. 

UçanKuş TV’ye konuşan Daner, Kubilay Aka’nın menajeri ile ayrılığından haberi olmadığını belirterek, "Özel hayatımla ilgili fazla konuşmak istemiyorum ama Kubilay ile barışmamız söz konusu değil…" dedi.

Aka’nın mesajlarının ifşa olması hakkında ise, "Tek söyleyebileceğim bir ilişkimiz olmadığı" diyen oyuncu, bu konularla gündeme gelmek istemediğini de belirtti.

NE OLMUŞTU?

Miray Daner ile barıştığı konuşulan Kubilay Aka'nın ihanet mesajları gündeme bomba gibi düştü. İzmir'de 25 yaşında bir üniversite öğrencisi ile mesajlaşan Aka'nın genç kıza cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. Aka, tehdit edildiğini iddia etti. Mesajları attığı genç kız Beyza Güneş ise tehdit iddialarını yalanladı. 

Miray yanındayken mesajlaştı: Genç kızın kendisine Miray ile olan ilişkisini hatırlatması üzeri Aka, genç kıza "İlişkimizde kopmalar yaşıyoruz ciddi bir şey yaşamıyoruz. Bu yaşta birinin ciddi bir ilişki yaşaması doğru değil" yanıtı verdi. Aka ayrıca genç kıza Miray yanındayken de mesajlaşabileceğini söyledi.

Vaadlerde bulundu: İddialara göre, kızdan sürekli video göndermesini isteyen Aka genç kıza duygusal vaatler bulunmuş ve bu vaadleri yerine getirmemişti. Gizli buluşmaların ardından genç kızla birden ilişkisini kesmesi genç kızı sinirlendirdi bu nedenle de genç kız intikam olarak mesajlarını 2.Sayfa ekibine göndererek Aka'yı ifşa etti.

KUBİLAY AKA'DAN AÇIKLAMA

İddialar için 2.Sayfa canlı yayına bağlanan Kubilay Aka, şunları söyledi:

Tehdit ediliyorum: "Ben birkaç gündür tehdit ediliyorum zaten konuyla alakalı. Durum budur savcılığa da başvuracağım. Sonuçta bu suç, böyledir durum. Sizin de bilginiz olsun.''

Büyük suç: ''Paylaşımlardan haberdar değilim, henüz bakmadım. Fakat bu insanlar aramızdaki konuları ifşa etmek büyük bir suç işlemektir. Dün karakoldaydım, bugün de savcılığa gideceğim."

Bunu yapma dedim: "Mesajları yayınlayacağını söylediğinde böyle bir şeye gerek yok. Setteyim, ben sana söz vermedim, kötü bir şey yapmadım. ‘Bunu yapma’ dedim dinlemedi."

Sapık değilim: "Bazen insanlara güvenirsiniz böyle olaylar başınıza gelir. Bu tarz olaylarla basına yansımaktan nefret ederim. Ben sapık da değilim, çok düşkünlüğü olan biri de değilim.''

Kötü tecrübe: ''Hayatımızı birileri giriyor çıkıyor sonuçta. Kötü bir tecrübe tabi ki, bunun da yanlış ve doğru tarafında kalmayı düşünüyorum. Artık hukuki bir süreç, çok da konuşmaya gerek yok."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar