Anadolu Efes’te hüzünlü veda

Anadolu Efes’te hüzünlü veda
2017 yılında Lacivert beyazlı kulübün renklerine bağlanan ve başarı dolu hikâyenin en önemli mimarlarından biri olan Hırvat oyuncu Krunoslav Simon, takımdan ayrılacağını açıkladı. Simon ayrılığı için, "Beş yılın ardından kulübe veda ediyorum. Burayı hiç unutmayacağım" dedi.

Anadolu Efes THY Final Four’unda İspanyol devi nefes kesen maçta, 58-57 yenerek üst üste ikinci EuroLeague şampiyonluğunu kazandı.

İstanbul’a dönen temsilcimizin oyuncuları ve teknik ekip dün akşam şampiyonluk sürecine özel bir kutlama gerçekleştirdi. Etkinlik sırasında konuşma yapan Krunoslav Simon, burada olduğu süre boyunca mutlu olduğunu, burada geçirdiği süreci hiç unutmayacağını söyleyip kulüpten ayrılacağını açıkladı.

2017 yılında takıma katılan, 2 EuroLeague şampiyonluğu başta olmak üzere kulübün son 4 yılındaki birçok kupa ve şampiyonlukta imzası bulunan Simon ayrılığını şu cümleler ile özetledi:

“Beş yılın ardından kulübe veda ediyorum. Burayı hiç unutmayacağım.”

Anadolu Efes''in yıldızı Krunoslav Simon''un sözleri yeniden gündemde: Uçak  Malatya''ya inecek mi?

UNUTULMAZ REAL ÜÇLÜĞÜ

Geçtiğimiz yıl Real Madrid ile oynana play-off serisinde durum 2-2 iken Simon, 5’inci maçın son saniyelerinde attığı üçlükle takımının Final Four’a kalmasının önemli etmenlerden biri olmuştu.

Sezonun En''leri: Krunoslav Simon - Eurohoops

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar