KRT TV Müdürü ile Nedim Şener birbirine girdi: "Pisliğinin bir damlası bile sıçrarsa..."

KRT TV Müdürü ile Nedim Şener birbirine girdi: "Pisliğinin bir damlası bile sıçrarsa..."
KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut, son dönemlerde iktidara yakın tavırlarıyla gündem olan Nedim Şener'e dikkat çeken bir yanıt verdi. O yanıta Nedim Şener'in yanıtı ise kavganın fitilini ateşledi.

HABER MERKEZİ-GÜNBOYU

Hürriyet gazetesi Nedim Şener, Ayasofya'nın ibadete açıldığı gün söylediği sözler nedeniyle gündem olmuştu. 

Şener, Ayasofya'nın açılışında "Fatih Sultan Mehmet’in sancaklarının asılı olduğu minberin karşısında namaz kılarken, insan kendini İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet’in yeniçerilerinden biri olarak hissediyor" ifadelerini kullanmıştı.

Nedim Şener'in bu sözlerini KRT ise "Ergenekon davasından yatan Nedim Şener 'hidayete erdi'" başlığı ile haberleştirdi. 

Twitter'dan KRT'nin başlığına hakaret boyutuna varan bir yanıt veren Şener, "Bende 'bu KRT isimli şey nerde, niye havlamadı' diyordum, neyse işareti almış havlamaya. Ona hidayete ermek değil hissiyat denir ondan da sen anlamazsın besleme KRT tv, elinizden geleni ardınıza koymayın" ifadelerini kullandı.

"PİSLİĞİNİN BİR DAMLASI BİLE"

Nedim Şener'in bu ifadelerine KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut'tan yanıt geldi. 

Şener'in yazdığı sözleri de paylaşan Bulut, "Ya sabır. Bu Poşa Nedim'e yanıt vermemek en iyisi. Pisliğinin bir damlası bile sıçrarsa üzerime kendimden tiksinirim" ifadelerini kullandı.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Adnan Bulut'un bu ifadelerine Şener ise "Pis dilinizi bana uzatarak pisliğinizi bulaştırmaya çalışmışsınız zaten. Sizin gibi pisliğe daha ne kadar pislik bulaşabilir ki  @bulutadnan36 Zaten tiksindirecek kadar pisliğin parçasısınız" diye yanıt verdi.

Adnan Bulut da Şener'in bu sözlerine "Yürü git fırdöndü gevşek. Ben klavye kabadayılığı yaptığın diğerlerine benzemem" yanıtını verdi. 

Bulut'un bu yanıtına ise hızını alamayan Nedim Şener, gazeteciler Mine Kırıkkanat, Zafer Arapgirli ve Merdan Yanardağı da dahil etti. Şener, "Niye ki gevşek @bulutadnan36, senin meczup Mine, Kirli Zafer, Telefitne Mervan’dan ve diğerlerinden ne farkın var; hepiniz saldırgan meczup birer tetikçisiniz. Biraz da senin farkını görelim" sözlerini kullandı. 

Adnan Bulut ise "Ben şimdilik çalıyı dolanayım. Uymayacağım buna" diyerek tartışmayı sonlandırmaya çalışsa da, Şener, "Çalıya dolanma sonra, ben buradayım. KRT isimli şeyin başına tetikçilik için mi geçirdiler seni. Tek gelme Kirli Zafer’i, Telefitne Merdan’ı, meczup Mine’yi de al yanına" ifadeleriyle tartışmayı sürdürdü.

İşte Twitter'da meydana gelen o kavga: 
enerbulut1.jpgenerbulut2.jpgenerbulut3.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar