Kritik tarih açıklandı! Altın fiyatlarındaki yeni rota belli oldu

Kritik tarih açıklandı! Altın fiyatlarındaki yeni rota belli oldu
Araştırmacı yazar Haluk Özdil, altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Haluk Özdil, altın fiyatlarına dair yeni tahmininde 'Altın Mart ayını beklemeyebilir' dedi.

Altın fiyatlarındaki yükseliş ve düşüşlerle ilgili dikkat çeken tahminlerle bulunan araştırmacı yazar Haluk Özdil'den yatırımcıları yakından ilgilendiren altın tahmini geldi.

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, yüksek rakamlardan altın yatırımcıları için dikkat çeken analizde bulundu. Özdil, "20 Ocak'ta Merkez Bankası büyük ihtimalle stabil kalacak. Altının ons fiyatı için 1870 deniyor. Artık altının altın çağı kesin olarak başladı. Altın çok yakında 800'ü geçecek. Altın için 1000 lira tahminimi için Mart ayı demiştim. Oraya doğru gidiyor" dedi.

Özdil "1000 liradan altın alanlar 'ahlar vahlar' demişti. Ama onlarını içini rahatlatacak rakamları yakın zamanda göreceğiz. Birkaç sapma ile altının onsu için Mart ya da Nisan gibi 2 bin dolarları görebiliriz. Tarım ve gıda krizinden kaynaklı ABD'de enflasyon tırmanmaya devam edecek. Bu da altına yansıyacak" diye konuştu. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar