Kredi kartı olanlara müjde! Bu bankalar vatandaşlara 7000 TL nakit ödeme desteğine başladı

Kredi kartı olanlara müjde! Bu bankalar vatandaşlara 7000 TL nakit ödeme desteğine başladı
Bankalar üzerinden düzenli olarak kredi kartı kullanan vatandaşlar için 7000 TL'ye kadar nakit ödeme haberi geldi. İşte nakit ödeme desteği sağlayan bankalar...

Acil para ihtiyacı olan vatandaşlar için birden fazla banka yapmış olduğu kampanyada kendi bankasından kredi kartı kullanan kişilere hesaplarına 7 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi göndereceğini duyurdu. 7000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler belirli şartlar dahilinde kredi notu uygun olması durumunda ve banka kredi sicili temiz olması durumunda hemen onay alıp hesaplarına bu parayı yatırabilecek. 

Kamu bankaları ve özel bankaların başlatmış olduğu bu kampanyalara katılacak olan kişiler hangi bankanın kredi kartını kullanıyorsa o bankadaki hesabı üzerinden alacakları internet şifresiyle birlikte banka şubelerine gitmeden de kredi onay alabilecek. 

HALKBANK 

Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar, Paraf kredi kartı kullanıyorlarsa 7000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi başvurusunu banka internet bankacılığı üzerinden yapabiliyor. Yapmış olduğunuz bu başvuru sonrasında banka, sizleri hızlı bir şekilde sonuç verir ve onaylanan kredi ve nakit limiti hemen hesabınıza yatar. Acil ihtiyacınızın olduğu durumlarda, Halkbank, sizlerin her zaman yanında olacak ve istediğiniz zaman bu banka üzerinden uzun vadelerde kredi kullanabileceksiniz.

DENİZBANK 

Denizbank üzerinden bonus özellikli kredi kartı kullanıyorsanız ve Denizbank şubelerine gitmeden SMS atarak veya internet bankacılığını kullanarak, 7000 TL nakit kredi kullanabilirsiniz. Denizbank, SMS kredi başvurusu yapmak için kredim yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı: 32 80 numarasına gönderin. 

Göndermiş olduğunuz mesaj sonrasında banka 5 dakika içerisinde sizlere kredi sonucunu verecek, onaylanan tutarı dahilinde en yakın Denizbank şubesi üzerinden veya mobil uygulama üzerinden kredi kullanabileceksiniz.

ING BANK 

ING Bank Bonus özellikli kredi kartını kullanan vatandaşlar, banka şubelerine gitmeden ing: mobil uygulamasını kullanarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir ve 7000 TL'ye kadar gelir belgesiz onay alabilir. Ayrıca bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak buradan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak ta banka üzerinden 7000 TL ve üzerinde kredi kullanmanız mümkün olacaktır. Bu bankanın diğer bankalardan ayıran özelliği ise kişilerin kredi notuna göre, faiz oranları uyguladığı için yüksek kredi notu olan vatandaşlar, bankanın özel kampanyalarından yararlanarak düşük faizli kredi kullanabilir. (Tümhaber)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar