Kourtney Kardashian yatak odasından kelepçeli fotoğraf paylaştı

Kourtney Kardashian yatak odasından kelepçeli fotoğraf paylaştı
Kourtney Kardashian, geçtiğimiz günlerde müzisyen sevgilisi Travis Barker ile nişanlandı. Evliliğe bir adım daha atan çılgın çiftten Kourtney Kardashian, Instagram hesabından paylaştığı kelepçeli fotoğrafla gündeme bomba gibi düştü.

Reality şovuyla dünya çapında üne kavuşan Kardashian ailesinden Kourtney Kardashian, geçtiğimiz günlerde müzisyen sevgilisi Travis Berker evliliğe bir adım daha yaklaşarak nişanlandıklarını duyurdu.

Çılgın çift, ilişkilerinin en özel anlarını Instagram hesaplarından paylaşmaya devam ediyor. Kourtney Kardashian, nişanlısı Travis Barker ile olan ateşli cinsel ilişkisiyle ilgili kinayeli paylaşımlar yaptı. 42 yaşındaki realite yıldızı, bir yatağa yayılmış bir çift kelepçe fotoğrafı paylaştı.

640xauto-154.jpg

Kourtney Kardashian, sonrasında ise işi biraz daha ileri götürerek daha yuvarlak kalçanın ipuçlarını anlatan bir paylaşım yaptı. Yuvarlak bir kalça için yapılması gereken pilates hareketlerini paylaşan Kourtney Kardashian’ın konuyla ilgili bir de kitap yazdığı iddia edildi.

Kourtney Kardashian’ın, 45 yaşındaki Blink-182 davulcusu ile bebek sahibi olmak istediği kulaktan kulağa dolaşan dedikodular arasında yer alıyor.

tmp-mv4hh5-83c3909d300c66a0-kktb.webp

(MYNET)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar