Korona virüse yakalanan belediye başkanı balkondan seslendi

Korona virüse yakalanan belediye başkanı balkondan seslendi
Bursa'nın İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, korona virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle karantinada bulunduğu ikametinin balkonundan vatandaşları uyardı.

Belediye başkanı balkondan seslendi: "Bu hastalıktan korkun"

Taban, “Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edin. Bu hastalıktan korkun, kolay geçmiyor, yüksek ateş rahatsız edici" dedi.

'BU HASTALIKTAN KORKUN'
İnegöl'ün mobilya ve sanayi sektöründen kaynaklı kalabalık bir nüfusa sahip olduğunu bu sebeple korona virüsün yayılma hızının arttığını belirten Taban, “Şehir çok hareketli. İnegöl’e her gün ülke içinden ve dışından yeni insanlar, misafirler, ticaret erbapları giriş çıkış yapar. Sürecin yaygın olduğu bu dönemde vakaların da arttığını görüyoruz. Kış aylarının gelmesiyle birlikte gribal enfeksiyonlar ile korona hastalığı belirtilerinin benzer olması, artışı etkilemiştir. Hükümetimizin almış olduğu önlemlerle birlikte normalleşme süreci yaşanacaktır. Korona virüsü tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum ‘Herkes bu hastalıktan korksun. Ben evimde bu kadar yaşadım. Hastanelerde yoğun bakımdaki hastaların durumu daha da kötüdür. Allah yardımcıları olsun" dedi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar