Korona virüse yakalanan anne ve kızına ilaç verilmedi!

Korona virüse yakalanan anne ve kızına ilaç verilmedi!
Korona virüs vaka sayısı her geçen gün artış gösteriyor. İzmir'de korona virüs testi pozitif çıkan yurttaşlara filyasyon ekipleri gönderilmeyerek ilaç dahi verilmemeye başlandığı öğrenildi.

Korona virüse yakalanan anne ve kızına ilaç verilmedi!

Buca’da yaşayan anne ve kızının, 4 Kasım'da halsizlik şikâyeti ile gittikleri Tınaztepe Hastanesi’nde yapılan Kovid-19 testleri pozitif çıktı. Buca İlçe Sağlık Müdürlüğü, anne ve kızına evde kalarak karantinaya girmeleri gerektiğini ve evlerine filyasyon ekibi göndereceklerini ifade etti. Anne ve kızı evde kendilerini karantinaya alırken, 5 Kasım'dan beri evlerine filyasyon ekibinin gelmediğini ve ilaç getirmediklerini açıkladı.

"NE GELEN VAR NE GİDEN"

BirGün’e konuşan ismini vermek istemeyen anne, “Bize karantinaya girin dediler. Evde 1 haftayı geçti karantinadayız. Filyasyon ekibi gelecek dediler ne gelen var ne giden. İlaç almadık. Öylece hastalığın geçmesini bekliyoruz. Ölsek kimsenin ruhu duymayacak. Arıyoruz gerekli yerleri geri dönüş sağlanmıyor. CİMER’e bile yazdık ama geri dönüş olmadı. Kendim için değil kızım için korkuyorum” diye konuştu.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar