Korona virüs tedavisi gören CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık taburcu oldu

Korona virüs tedavisi gören CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık taburcu oldu
CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 23 gündür korona virüs tedavisi gördüğü Mersin Şehir Hastanesi'nden taburcu oldu.

Korona virüs tedavisi gören CHP’li vekil taburcu oldu

Aydınlık, "Başta süreci takip eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, grup başkanvekillerimiz, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, Sayın Fakıbaba ve herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 23 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü Mersin Şehir Hastanesi'nden taburcu oldu. Aydınlık, "Başta süreci takip eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, grup başkanvekillerimiz, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, Sayın Fakıbaba ve herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

kapak-193512.jpg

CHP Milletvekili Aziz Aydınlık, 23 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden bugün taburcu oldu. Hastane çıkışı açıklama yapan Aydın, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Aydınlık, "Başta süreci takip eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, grup başkanvekillerimiz, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba ve herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

SAĞLIK EMEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR

"En büyük teşekkürü sağlık çalışanlarına yapıyoruz" diyerek sözlerini sürdüren Aydınlık, şöyle konuştu: 

"Önce başta Mersin Sağlık İl Müdürlüğü’müze, doktorlarımıza, hemşirelerimize, hasta bakıcılarımıza, tüm sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bir parlamenter olarak burada 23 gün yattım ve bu doktorlar, bu hemşireler ne parlamenter, ne ihtiyar, ne genç ayırt etmeden tedavi uyguluyorlar. Çok güzel bir ekip bu ekip, yürekten teşekkür ediyorum.

Covid-19 için bazı insanlar belki yok diyorlar, inanmıyorlar, aman aman yapmasınlar, bu insanlara yazık, bu insanlar 24 saat çalışıyorlar, insanlar için mücadele ediyorlar. Bir de beni Ankara’dan takip eden bir doktor ekibimiz varmış, şu an isimlerini hatırlayamıyorum ama onlara da yürekten teşekkür ediyorum. Son sözüm maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ediyoruz.”

vekil-001.jpg

Kaynak: ANKA

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar