Korona karantinasında katliam: Sevgilisi ile kızını öldürüp...

Korona karantinasında katliam: Sevgilisi ile kızını öldürüp...
Arjantin'de korona virüse yönelik alınan tedbirler kapsmaında uygulanan karantina sırasında bir dehşet yaşandı. Sevgilisi ve kızıyla aynı evde yaşayan adam önce ikisini de bıçaklayarak öldürdü, ardından evin bahçesine gömdü.

Arjantin'de korona virüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Ülkede meydana gelen dehşet verici olay herkesin kanını dondurdu.

Arjantin'in Buenos Aires eyaletindeki Monte Chingolo kentinde Abel Romero isimli şahıs, birlikte yaşadığı Cristina Iglesias ve kızı Ada'yı vahşice öldürdükten sonra evin bahçesine gömdü.

Cristina Iglesias ve kızı Ada'nın geçen hafta Çarşamba günü kayıp olduğu bildirildi. Polis, kadının yaşadığı eve gidince sadece Abel Romero'nun olduğunu gördü.

Romero'nun verdiği çelişkili ifadelerden şüphelenen polis ekipleri sorgusunu yoğunlaştırınca korkunç gerçek ortaya çıktı.

Yerel basında yer alan haberlere göre Romero sorgusunda cinayeti işlediğini ve cesetleri gömdüğünü itiraf etti. Romero, Cristina'yı yedi kez boynundan ve göğsünden bıçakladığını, küçük Ada'yı da yine aynı bölgelerden bıçakladığını itiraf etti.

Polis ekipleri evin bahçesinde yaptıkları incelemede talihsiz kadını ve 7 yaşındaki kızının cansız bedenlerini buldu.

Romero'nun ömür boyu hapis ile cezalandırılması bekleniyor. Soruşturma ise sürüyor...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar