Korkunç gerçek, trafik kontrolünde ortaya çıktı! İki çocuk cesedi bulundu

Korkunç gerçek, trafik kontrolünde ortaya çıktı! İki çocuk cesedi bulundu
Trafik kontrolü yapıldığı sırada ABD'nin Maryland eyaletindeki Baltimore'da bir kadın, aracında iki çocuk cesedi bulunması sebebiyle gözaltına alındı.

Polis yetkilileri, 33 yaşındaki kadının trafik kontrolü sırasında arabasında bulunan ölü iki çocukla ilgili gözaltına alındığını söyledi. Yetkililer, ölümlerin sebebini kesin olarak belirlemenin zaman alacağını aktardı. Baltimore Polis Şefi Melissa Hyatt, yaptığı açıklamada suçun "vahşice" olduğunu belirtti.

YÜREK BURKAN CAN KAYBI

Baltimore İlçe Yöneticisi Johnny Olszewski Jr. da açıklamasında, olayı "korkunç ve yürek burkan can kaybı" olarak niteleyerek "Bakanlığımızın bu yıkıcı vakayla ilgili devam eden soruşturmasını desteklemek için her türlü kaynağı sağlamaya devam edeceğiz." diye konuştu.

ÇOCUKLARIN HALASI OLDUĞU BİLDİRİLDİ 

Bir polis sözcüsü, polis memurlarının araçla ilgili "şüpheler" nedeniyle aracı durdurduğunu söyledi. Kontrol esnasında bulunan cesetlerin, tıbbi muayene amirinin ofisine götürüldüğü kaydedildi. Tutuklanan Nicole Johnson'un, 7 yaşındaki Joshlyn Johnson ve 5 yaşındaki Larry O'Neil'in halası olduğu bildirildi. Johnson, ölümle sonuçlanan birinci derece çocuk istismarı da dahil olmak üzere birçok suçlamayla yargılanacak.

huiuyhi.webp

Kaynak: AA

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar