Korku dolu anlar! 231 yolcu taşıyan uçağın motoru havada patladı

Korku dolu anlar! 231 yolcu taşıyan uçağın motoru havada patladı
ABD'de Honolulu’ya gitmek üzere 231 yolcu ve 10 mürettebatla havalanan United Airlines’ın Boeing 777-200 tipi yolcu uçağı Colorado semalarında süzülürken sağ motoru patladı.

231 yolcu ve 10 mürettebatı bulunan United Airlines’ın Boeing 777-200 tipi yolcu uçağının Colorado semalarında motoru patladı.  Dumanların çıktığı uçağın dış kaplamasının söküldüğü görüldü. Bu sırada bazı yolcular patlamış vaziyetteki motorun fotoğrafını paylaştı. Patlama ile birlikte uçaktan fırlayan motorun kaplaması ise Colorado, Broomfield’daki bir eve düştü. Parçaların kimse evin bahçesinde olmadığı sırada düşmesi bir mucize olarak tanımlandı. 

7547578585-jpg754.jpg

Pilotlar bu zorlu duruma rağmen büyük bir özveri ve dikkatle uçağı Denver Uluslararası Havalimanı’na indirmeyi başardı. ABD Ulusal Taşımacılık Güvenlik Kurulu ve Federal Havacılık Bürosu olayla ilgili soruşturma başlatılacağını duyurdu.  Uçakta bulunan yolculardan Travis Loock, uçağın içinde çektiği fotoğrafı kamuoyu ile paylaşırken yaşadıklarını anlattı. 

867572578.jpg

Loock, “Olay yaşandığı sırada 10.000 feet yüksekteydik ve uçakta herkesin endişeli olduğu hissediliyordu. Fakat herkes çok sakindi. Çünkü birçok insan motorun öbür tarafını göremiyordu fakat olay tam benim yanımda gerçekleşti. Ben çok korktum” dedi.  

987544.jpg  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar