Köpeği vefat eden Ezgi Mola, üzüntüsünü sosyal medyada paylaştı

Köpeği vefat eden Ezgi Mola, üzüntüsünü sosyal medyada paylaştı
Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini canlandıran oyuncu Ezgi Mola hayranlarını bu kez üzdü. Çok sevdiği köpeğini kaybeden Mola, üzüntüsünü takipçileriyle paylaştı.

Ezgi Mola sosyal medyayı en aktif kullanan oyuncuların başında geliyor. Yaptığı ve giydiği her şey olay olan ünlü oyuncu bu kez takipçilerini üzdü. Hayatından bir parça kopan ve adeta her şeyini kaybeden m yaptığı son paylaşımla birlikte seven sevmeyen herkesi üzdü.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tibet spaniel cinsi köpeği Suşi'nin vefat ettiğini duyuran Ezgi Mola, milyonlarca kişinin göz yaşı dökmesine neden oldu.

Tam bir köpek ve hayvan aşığı olan Ezgi Mola, yakın dostunun ölümüyle neye uğradığını şaşırdı. Köpeği Suşi ile olan videolarını 'Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler'' isimli şarkı ile paylaşan Ezgi Mola'ya başsağlığı mesajları yağdı.

Çok tutkulu bir hayvansever olan Ezgi Mola'nın Bıdı ve Kuki adında iki köpeği daha bulunuyor. Başarılı oyuncu köpeklerine olan tutkusunu ve bağlılığını göstermek için köpeklerinin portrelerini dövme olarak vücuduna kazıtmıştı.

0x0-1544536854771.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar