Konya'da komşular arasında sopalı kavga!

Konya'da komşular arasında sopalı kavga!
Konya'da iki komşu arasında binayla ilgili anlaşmazlık sorunu nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavgada 65 kişi yaranırken olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Konya Meram ilçesi Karaman Caddesi'nde oturan Ahmet Dede ile komşusu olan ve apartmanın giriş katında pastane işleten Feyzullah Cengiz'in binanın ortak kullanım alanını çay bahçesi olarak kullanmasıyla ilgili sorun çıktı. 

 

 

7 Ocak Perşembe günü Feyzullah Cengiz'in kayınvalidesi Gülderen İçöz ile Ahmet Dede arasında şikayet konusundan çıkan tartışma, tarafların yakınlarının da katılması sonucu sopalı kavgaya dönüştü.
Her iki taraftan da 3'er kişi olmak üzere 6 kişi yaralandı. Kavga polisim müdahalesiyle sona erdi. 


"TARAFLAR BİRBİRİNİ SUÇLADI"


Ahmet Dede, olayla ilgili şunları kaydetti:


''Ortak kullanım alanı olan yeri çay bahçesi olarak kullanıyordu. Bu durumdan rahatsız olduk. Ben de CİMER ve gerekli yerlere şikayet ettim. Aidat toplamaya gittiğimde şikayetimden sonra da beni tehdit etti. Perşembe günü akşam saatinde eşimle birlikte eve geldik. Oradan geçerken, o şahsın kayınvalidesi bana hareket etti. Bu arada şahsın eşi çıktı. Kayınvalidesi çöp kovasıyla bana vurmaya başladı. Ben kaçmaya başladım, yolun diğer tarafına geçtim. Bu arada grubun bir tarafı oğlumu dövüyordu. Sonra polis geldi ve olaya müdahale etti.''  

6-kisinin-yaralandigi-komsu-kavgasi-kamerada-6351-dhaphoto2.jpg


"8 YILDIR BENİMLE UĞRAŞIYOR"

Kavga sırasında başka bir yerde olduğunu ve eşinin telefonla kavga çıktığını söylemesi üzerine iş yerine geldiğini anlatan Feyzullah Cengiz de şöyle konuştu:

"Eşim aradı ve 'Koş yetiş dükkana gel, burada kavga başladı.' dedi. Babam kendi aracıyla hemen gitti. Arkasından ben de kendi aracımla gittim. Ben iş yerine gittiğimde, benim kayınvalidem ve babam yerde yatıyordu. Çalışanım yaralıydı, kafasından kan akıyordu. Ahmet'i kovaladım. Orada kim kime vurdu bilmiyorum. Çünkü ben de tekme darbesi aldım. Aynı binada oturuyoruz. Daha önce de tehdit etmedim. Bu arkadaş benimle 8 yıldır uğraşıyor."

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar