Konya'da Elif Yakın tartıştığı erkek tarafından öldürüldü

Konya'da Elif Yakın tartıştığı erkek tarafından öldürüldü
Konya'da 24 yaşındaki Elif Yakın, tartıştığı erkek tarafından vurularak öldürüldü. Yakın'ı öldüren Seyfullah K, "Beni sevmediğini söyledim. Tabancayı çıkarıp ateş ettim" dedi.

Konya'da kadın cinayeti

Konya'da, gazinoda çalışan Elif Yakın (24), tartıştığı sevgilisi Seyfullah K. (18) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen fail Seyfullah K., ilk ifadesinde, ''Daha önce tartıştığımız için dün buluşmaya çağırdım. Konuşurken bana küfretti.  Benimle param için birlikte olduğunu, beni sevmediğini söyledim. Tabancayı çıkarıp ateş ettim'' iddiasında bulundu.

Olay, saat 03.00 sıralarında, merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi'nde meydana geldi. 2 çocuk annesi Elif Yakın, iddiaya göre, daha önce tartıştığı Seyfullah K.'nin çağırması üzerine taksiyle buluşma noktasına gitti. İkili arasında burada tekrar çıkan tartışmada Seyfullah K., ruhsatsız tabancasıyla genç kadına ateş erek öldürdü.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARMIŞ

Polis ekiplerince olay sonrası yakalanıp, gözaltına alınan Seyfullah K. hakkında, Elif Yakın tarafından ağustos ayında 'tehdit' suçundan 1 aylık uzaklaştırma kararı aldırıldığı ortaya çıktı.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Seyfullah K.'nin, ilk ifadesinde, ''Elif ile 1,5 yıl önce tanıştık ardından aramızda gönül ilişkisi başladı. Ben onun faturalarını ödüyor, evin ihtiyaçlarını karşılıyordum. Daha önce tartıştığımız için dün buluşmak için çağırdım. O da taksiyle geldi. Buluştuğumuz yerde konuşurken bana küfretti. Benimle param için birlikte olduğunu, beni sevmediğini söyledi. Sonra tabancayı çıkarıp, ateş ettim" iddiasında bulundu. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar