Konya'da 10 dakikalık araçta ölümden döndü

Konya'da 10 dakikalık araçta ölümden döndü
Konya'da kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan pikabın demir bariyerlere çarpıp asılı kalmasıyla kazadan yara almadan kurtulan sürücü İsmail Akay "Benim oradan çıkmam bir mucizeydi. Allah beni korudu. Allah'ım bana ikinci bir hayat nasip etti" dedi. 

Konya'da kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan pikabın demir bariyerlere çarpıp asılı kalmasıyla kazadan yara almadan kurtulan sürücü 43 yaşındaki İsmail Akay o anları anlattı: "Benim oradan çıkmam bir mucizeydi. Allah beni korudu. Allah'ım bana ikinci bir hayat nasip etti"

arac1.jpg

GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Sabah'tan Tolga Yanık'ın haberine göre kaza önceki gün öğle saatlerinde Konya-Ankara karayolu üzerinde bulunan Gülistan Köprülü Alt Geçitte meydana geldi. İsmail Akay yönetimindeki 66 FC 266 plakalı pikap, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak karşı şeride geçip, bariyerlere çarptı. Bariyerleri kıran pikap asılı kalarak, aşağıya düşmekten son anda kurtuldu. Sürücü Akay ise çevreden gelen vatandaşların yardımıyla camdan dışarı çıkartılarak, kazadan yara almadan kurtuldu.

arac2.jpg

10 DAKİKALIK ARAÇ

Çiftçilik yapan 4 çocuk babası İsmail Akay yaşadığı şoku hala üzerinden atamadı. Akay: "Araba birden kayıp karşı şeride geçti. Anlatılacak bir durum değil. Allah'ın yardımını orada birebir hissettim. İndikten sonra bunun bir mucize olduğunu anladım. İki dakika araç içerisinde kaldım. Aracın dengede olduğunu kontrol ettim.

arac3.jpg

Daha sonra panik yapmadan araç içerisinden çıktım. Rabbim bana yeni bir hayat verdi. Bunu benim ikinci hayatım. 10 dakika önce aracı bir tanıdıktan satın almıştım. Daha satışını bile üzerime almamıştım"

arac4.jpg

"ALACAK NEFESİMİZ VARMIŞ"

Allah'ın kendisini çocuklarına bağışladığını belirten Akay, "Aracın içerisinden iki dakika sonra çıktım. Araba aşağıya düşecek diye insanları uyarmaya çalıştım. Şimdi düşündüğüm de ben onları nasıl yaptım diyorum. Arabayı dengeyi alıp sallanmadığını bile kontrol ettim.

arac5.jpeg

Araba bir demirin tutmasıyla askıda duruyordu. Normalde bu kazayı aileme söylemeyecektim. Kazanın bu kadar yayılacağını düşünmemiştim. Allah'ım beni çocuklarıma bağışladı. Bu bir mucize. Alacak nefesimiz varmış" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar