Kontak anahtarı hala üzerinde... Arabayı parçalara ayırdılar!

Kontak anahtarı hala üzerinde... Arabayı parçalara ayırdılar!
Aracı parçaladıkları iddia edilen iki kardeş ile otomobili çalan üç şahıs gözaltına alındı. Parçalara ayrılmış otomobilin üzerinde durmaya devam eden kontak anahtarı ise dikkat çekti.

Muğla'da oturan G.B., Emniyet Müdürlüğü'ne giderek 2020 model otomobilinin çalındığını bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kamera kayıtlarından otomobilin çekici ile Antalya'ya götürüldüğünü tespit etti. 

mugladan-calinan-otomobil-antalyada-parcalanmis-halde-bulundu-1922-dhaphoto4.jpg

Ekipler Akdeniz Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinde parçalandığı belirlenen otomobilin, Kepez ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki bir gecekonduya götürüldüğü saptadı.

Yapılan baskında otomobili parçaladıkları iddia edilen M.K. ve F.K. adlı iki kardeş yakalanırken, araca ait parçalar da gecekondunun bahçesindeki kulübede bulundu.

KONTAK ANAHTARI HALA ÜZERİNDEYDİ

Parçalara ayrılmış otomobilin kontak anahtarının da üzerinde olduğu görüldü. Ekiplerin çalışmaları sonrası otomobil parçaları emniyete götürüldü.

OTOMOBİLİ ÇALANLAR SERBEST KALDI

Otomobili çalıp iki kardeşe teslim eden 3 şüpheli de Ankara'da yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar