Kocaeli'de kendisini yakalayan polislere 1 milyon lira rüşvet teklif etti

Kocaeli'de kendisini yakalayan polislere 1 milyon lira rüşvet teklif etti
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K., bir villada oğlunun doğum gününü kutlarken yakalandı. Baskına gelen polislere rüşvet olarak 500 bin TL ve bir yat teklif eden O.K., gözaltına alındı.

Kendisini yakalayan polislere 1 milyon lira rüşvet teklif etti

Vatandaşların kredi kartı ve banka hesaplarını ele geçirerek on binlerce liralık vurgun yapan şahıs, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir villada yaş günü partisi düzenlerken yakalandı. Baskın yapan polislere, kendisini serbest bırakmaları karşılığında 1 milyon lira rüşvet teklif eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kredi kartı ve banka hesaplarını ele geçirerek on binlerce lira vurgun yapan bir O.K. isimli bir şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şahsın, Darıca ilçesi Bayramoğlu mahallesinde bir villada ikamet ettiği tespit edildi.

Bunun üzerine villaya operasyon gerçekleştiren ekipler, şarkılar, türküler söylenen ve oyun havaları oynanarak doğum günü partisi yapılan villanın adeta pavyona dönüştürüldüğünü gördü.

Düzenlediği partide polis ekiplerine yakalanan O.K., kendisini S.A.K. ismiyle tanıtarak, kendisini serbest bırakmaları için polis ekiplerine 500 bin lira nakit para ve 500 bin liralık tekne vermeyi teklif etti. Ekipler ise şahsı gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere polis merkezine götürülen O.K. isimli şahsın, resmi belgede sahtecilik, sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama suçlarından 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Hükümlü şahıs, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahıs, cezaevine gönderildi.(DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar