Kızının 14 yaşındaki sevgilisiyle 4 yıl boyunca ilişkiye girdi: Mahkemedeki savunması pes dedirtti

Kızının 14 yaşındaki sevgilisiyle 4 yıl boyunca ilişkiye girdi: Mahkemedeki savunması pes dedirtti
Hollanda'da kızının reşit olmayan erkek arkadaşıyla 4 yıl boyunca cinsel ilişkiye giren 49 yaşındaki bir kadın, 16 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Hollanda'da kızının reşit olmayan erkek arkadaşıyla 14 yaşından itibaren yıllarca cinsel ilişkiye giren 49 yaşındaki bir kadın, 16 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, kadının, zorunlu "pedofili bozukluğu tedavisi" görmesini de kararlaştırdı.

BBC Türkçe'nin Omroep West kanalından aktardığı habere göre, olay Lahey kenti yakınlarındaki Oegtgeest kasabasında meydana geldi. Kızının erkek arkadaşı olan 14 yaşındaki çocukla yakınlık kuran Jeanette R. adlı kadın, bu ilişkiyi 4 yıl devam eden bir cinsel birlikteliğe dönüştürdü. Lahey Mahkemesi'ne göre, şu anda 49 yaşında olan kadın, kendisinden 28 yaş küçük olan erkek çocuğunu, yıllarca istismar etti.

"ONA AŞIKTIM"

Mahkeme, kadının, kızının arkadaşıyla olan güven ilişkisini ve aradaki yaş farkını kötüye kullandığını belirterek, çocuğun duygularını tamamen görmezden geldiğini vurguladı. Jeannette R. ise, hakime, 4 yıl boyunca ilişkide bulunduğu çocukla ilgili olarak, "Ona aşıktım" dedi.

"14 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUKLA BAŞ EDEMEDİN Mİ?"

Bir süre sonra, çocuğa hayır demeye cesaret edemediğini ve şantaj gördüğünü öne süren kadına, mahkeme hakimi, "Bunun bir suç olduğunu biliyordun. 28 yaş daha büyüktün. 14 yaşındaki bir çocukla baş edemedin mi?" dedi.

7 BİN EURO TAZMİNAT ÖDEYECEK

Mağdur ise, Jeanette R'nin, kendisiyle görüşmeyi kesmesi halinde intihar edeceği tehdidiyle, çocuğu ilişkiyi sürdürmeye zorladığını söyledi. Mahkeme, 16 ay hapis cezası verdiği kadının, istismar ettiği gence 7 bin euro tazminat ödemesini kararlaştırdı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar