Kıymalı börek kalmadığını duyunca satırla ortalığı birbirine kattı!

Kıymalı börek kalmadığını duyunca satırla ortalığı birbirine kattı!
İzmir'de fırına giden alkollü Murat Ç. (41), kıymalı börek olmadığını öğrenince öfkelenerek dehşet saçtı. Olayın arından Murat Ç., gözaltına alındı.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında, Çalıkuşu Mahallesi Coşkun Kale Sokak'ta meydana geldi. Alkollü olduğu öne sürülen Murat Ç., fırına girip kıymalı börek istedi. Bu sırada tezgahın başında bulunan Özge G. (20), Murat Ç.'ye kıymalı böreğin kalmadığını söyledi.

SATIRLA SALDIRDI

Bunun üzerine öfkelenen Murat Ç, 'Ne yiyeceğimi sana mı soracağım?’ dedikten sonra hakaret etti. Ardından evine giden Murat Ç., geri dönüp elindeki satırla iş yerindeki tahta tezgaha zarar verdi. Murat Ç., yiyecek bir şeyler alıp parasını ödedikten sonra ayrıldı. O anlar, işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı. Özge G.'nin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, Murat Ç.’yi gözaltına aldı.

O ANLAR: 

"ŞİKAYETÇİ OLDUK"

İşletmeci Özgür Kaçmaz (23), “Her zaman gelen müşterimizdi. Kıymalı börek olmayınca sinirlenmiş. Bağırıp çağırmaya başladı. Kız arkadaşım da dışarı çıkmasını istemiş. Bunun üzerine tehdit ettikten sonra evinden satır alıp gelip dükkanı dağıtmış. Ardından da yiyecek bir şeyler alıp gitmiş. Şikayetçi olduk" dedi. Murat Ç.’nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar