Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni proje müjdesi

Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni proje müjdesi
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yeni dizi projesinin de müjdesini verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni proje müjdesi

Çanakkale'de eşi Başak Dizer'le evliliklerinin 4. yıl dönümlerini kutlamanın ardından yeni aldığı 1970 model Chevrolet Monte Carlo arabasıyla görüntülenen Tatlıtuğ açıklamalarda bulundu.

TV100'ün objektiflerine yakalanan Tatlıtuğ, basın mensuplarıyla kısa, eğlenceli bir sohbet etti. 21 Şubat’ta eşi Başak Dizer’le 4. evlilik yıldönümünü kutladığını ifade eden Tatlıtuğ, ''Çok mutluyuz, 4. Yılı bitirdik… Başak’la beraber Çanakkale’deydik. Biliyorsunuz biz fırsat buldukça doğaya kaçan bir çiftiz'' açıklaması yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni projelerinin müjdesini ise şu sözlerle verdi:

''Yeni gelişmeler oldu. Tiyatro gönlümde var ama şu dönem içerisinde dijital platforma dizi yapmak için anlaşmak üzereyiz. Bu sene dizi yapmak istiyorum. Yaza da sinema filmim var''  

En son 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmindeki Saruhan rolüyle büyük ilgi gören Kıvanç Tatlıtuğ, oynayacağı karakterlerin birbirlerine benzememesine özen gösterdiğini de sözlerine ekledi. 

Tatlıtuğ, "Yaptığım şeyin bir benzerini yapmamaya özen gösteriyorum. Bu benim kendi kariyerimdeki düşüncem" dedi.

Röportaj sonrası yeni aldığı 350 bin TL değerinde 1970 model Chevrolet Monte Carlo arabasıyla mekandan ayrılan Tatlıtuğ, evinin yolunu tuttu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar