Kırıkkale'de 'Yanlı'(ş) protokol

Kırıkkale'de 'Yanlı'(ş) protokol
Kırıkkale'de bugün gerçekleştirilen 29 Ekim kutlama programında protokol tribününde yanlı ve yanlış bir uygulamada bulunuldu.

GÜNBOYU MUSTAFA KADAN

Protokol tribününde il protokol sırasının uygulanmaması Cumhur ittifakına ait Parti il başkanlarına ön sırada yer ayrılmasına karşılık, Millet ittifakı Parti il başkanlarına arka sıralarda sandalye de yer gösterilmesi tepki çekti.


İYİ Parti İl Başkanı adına törene katılan İl Sekreteri Mustafa Kadan tören sonrası yaptığı açıklamada;

"Sayın Valimiz göreve başlayalı kısa bir süre oldu. Fakat bu kısa süre içerisinde yapılan yanlış uygulamalar için üzüntü duymaktayız. Önce Cumhuriyet Meydanı'na açmış olduğumuz üye standımız polis tarafından kaldırtıldı. Bugün de Sayın Valimizin daveti üzerine törenlere iştirak ettik. Milli Bayramlara katılmak için davet edilmemize, davet beklememize de gerek yok aslında. Protokolde önde olmak gibi de bir amacımız da yok. Ancak; Protokol Sırası hepimizin malumudur.

Önde veya arkada, Parti il Başkanlarının yeri nerede ise hep beraber orada oturulması lazım diye düşünüyorum. Buradan sayın Kırıkkale  Valimize sesleniyorum.
Hem Üye standımızın kaldırılması olayında, hem de bugünkü Protokol oturma planında bilginiz olmadığını düşünüyoruz. Var ise bu uygulamalar yanlıştır. Yok, bu işlerle ilgilenen valilik görevlilerinin işgüzarlığı ise ilgililerin uyarılması gerektiğini bilgilerinize sunarız" dedi.

kirikkale-1.jpgkirikkale-2.jpgkirikkale-3.jpgkirikkale-4.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar