Kırıkkale'de kadın cinayeti! Emine Bulut'un son görüntüleri

Kırıkkale'de kadın cinayeti! Emine Bulut'un son görüntüleri
Kırıkkale'de Emine Bulut, eski eşi tarafından 10 yaşındaki çocuğunun önünde bıçaklandı. 18 Ağustos'ta yaşanan olayla ilgili görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Yaşanan olaya sosyal medya kullanıcıları, ünlüler ve siyasetçiler tepki gösterdi.

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran(43) tarafından kızıyla oturduğu kafede bıçaklanan Emine Bulut'un(38), hayatını kaybetmeden önce olay yerinde çekilen görüntüsü ortaya çıktı.

Sosyal medayda paylaşılan videoda Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diye bağırarak, ağladığı görülüyor.

18 Ağustos'ta Kırıkkale'nin menderes caddesindeki bir kafede işlenen cinayette, Fedai Baran 4 yıl önce ayrıldığı eşi ve kızıyla bir kafede buluştu. Konuşma sırasında çıkan tartışmada sinirlenen Fedai Baran, eski eşini kızının gözü önünde bıçakladı. Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Emine Bulut yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan Fedai Baran mahkemeye verdiği ifade de, "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum" dedi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konu ile ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, ”Saldırıya tanık olan kızımız yakınlarının yanında ve Bakanlığımız psikologlarının gözetimindedir. Çocuğumuzun ve ailenin durumu olayın yaşandığı andan itibaren ekiplerimizce 7/24 takip edilmektedir. Cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz kanalı ile de davaya müdahil olunacaktır“ ifadeleri kullanıldı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN SERT TEPKİ

Video'nun yayılmasının ardından sosyal medyada kadın cinayetlerine yönelik yoğun tepki oluştu. #EmineBulut etiketi Twitter'da 1'inci sıraya yükseldi. İşte sosyal medyadan gelen tepki mesajları şöyle:

1-014.JPG

2-013.JPG3-008.JPG4-006.JPG5-005.JPG

6-003.JPG7-004.JPG

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar