'Kimse param yok demesin' demişti! Demet Akalın'ndan yeni açıklama

'Kimse param yok demesin' demişti! Demet Akalın'ndan yeni açıklama
Şarkıcı Demet Akalın, korona virüs tedbirleri kapsamında 17 günlük tam kapanma öncesi tatil beldelerine giden vatandaşlar üzerinden Türkiye'de kimsenin fakirlikten yakınmaması gerektiğini söylemiş ve insanların zengin olduğunu ima etmişti. Akalın konuyla ilgili yeni bir paylaşım yaptı.

Son dönemde şarkıcılık kariyerinden çok sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Demet Akalın, bu kez de tatile gidenler üzerinden yaptığı ekonomi yorumuyla gündemde...

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ülke genelinde 17 günlük 'tam kapanma' dönemine geçildi. Star TV ekranlarında yayınlanan 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programında, bu konu gündeme geldi.

Programın sunucuları Alişan ve Demet Akalın, bu süreci fırsata çevirerek Bodrum, Çeşme, Antalya gibi yazlık yerlere giden vatandaşlara tepki gösterdi.

Bir an önce korona virüsten kurtulmayı beklediklerini söyleyen Alişan, uygulanan tedbirlere uyulmadığından şikayet ederek "İki milyona yakın insan şu an tatil beldelerinde” dedi.

49 yaşındaki popçu, "İki milyona yakın vatandaşımız tatil beldelerine ve memleketlerine gitti. Kimse 'param yok' demesin. Herkesin Bodrum'da evi var" ifadelerini kullandı.

TEPKİLER ÜZERİNE YENİ PAYLAŞIM YAPTI

Demet Akalın tartışmaların ardından Instagram hesabından bir açıklama yayınladı ve "Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı! Evde oturanları asla kast etmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum çok özür' ifadelerini kullandı.

demet-ic-002.jpg

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar