Kim musallat olursa bedelini ödeyecek

Kim musallat olursa bedelini ödeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede huzurumuza kim musallat olursa bedelini ödeyecek, hiç bunun lamı cimi yok." dedi.

Kim musallat olursa bedelini ödeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Güzel Bir Türkiye İçin Tabii ki Evet Programı"na katıldı.

Erdoğan konuşmasına "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne, Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi'ne, bu gazi mekana hoşgeldiniz. Her zaman söylediğim gibi burası milletin evidir, sizin evinizdir. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin kapıları milletimizin her kesiminden her meslekten her meşrepten her bölgeden insanımıza sonuna kadar açıktır." diyerek başladı.

'Bakanlar Kurulu kararını onaylayacağım'

Esnafların sorunların çözümü konusunda ellerinden geleni yapmanın görevleri olduğunu dile getiren Erdoğan, "Ben bundan dolayı Ayşe hanımın girişimini ve bu konuda attığı adımı takdir ediyorum, tebrik ediyorum. Tabii bu konuda emeği geçen Sayın Başbakanımızı ki büyük ihtimalle Bakanlar Kurulu kararı şu andaki kampanya sebebiyle biraz gecikti ama biraz sonra burada olacak ve ben de burada inşallah Bakanlar Kurulu kararını onaylayacağım. Bu tabi bizim için bir görevdi, bu görevin bugün yerine geliyor olması benim için de ayrı bir mutluluk vesilesidir." dedi.

Ayşe Aydın'ın konuşmasında "sessiz yığınlar"dan bahsettiğini anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi benim biraz sesim gittiği için sizler benim sesim olacaksınız. Ülkemizde pek çok kişi, '16 Nisan'dan sonra ne olacak?' sorusunu soruyor. Bu soruya en güzel cevabı sizler vermişsiniz. Söyleyeyim daha güzel bir Türkiye olacak. Bazı gerçekler var ki gözü olup da görmeyenler olur, kulağı olup duymayanlar olur, dili olup gerçeği söylemeyenler olur. Örneğin, 14 yıl bu ülkede bizler bir sessiz devrim gerçekleştirdik. Bunu ben konuşmuyorum, bunu bize bugün saldıran Batı konuşuyordu. Peki neydi o? Göreve geldik, başbakan oldum, 100 günlük bir program ve 100 günde Türkiye tırmanmaya başladı ve hamdolsun şu anda kişi başına milli geliri 3 bin 500 dolar olan Türkiye 11 bin dolara çıkmış vaziyette. Yani adama sormazlar mı? '10 yıllar boyu bu ülkede bizi 3 bin 500 dolarlarda niye süründürdünüz?' diye sormazlar mı? Bunu onlara sormak lazım."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar