Kim Kardashian'dan Türkiye ve Azerbaycan'la ilgili skandal paylaşım

Kim Kardashian'dan Türkiye ve Azerbaycan'la ilgili skandal paylaşım
Ermeni asıllı ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian, Azerbaycan ve Ermenistan arasında başlayan çatışmayla ilgili skandal paylaşım yaptı. Kardashian'ın paylaşımlarına binlerce tepki yağdı.

Ermenistan ve Azerbaycan cephesinde çatışmalar devam ediyor. Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı. Daha önce de yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen  Kim Kardashian konu hakkında tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Ermeni asıllı ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan'ın sebepsiz saldırıların ve dezenformasyon kampanyasının kurbanı olduğunu iddia etti.

Kardashian, Azerbaycan'ın savaş propagandası yaptığını ve sosyal medyayı bloke ettiğini de iddia ederek, "Bakü'ye saldırgan güç kullanımını durdurması için çağrı yapılmalı, Azerbaycan'a ABD askeri yardımı durmalı " dedi

 Türkiye için ise, "Bakü'ye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı" ifadelerini kullandı.

Kim Kardashian'ın paylaşımlarına binlerce tepki geldi. Türk sosyal medya kullanıcıları İngilizce tweetlerle Kardashian'ı eleştiri topuna tuttu.

ermenistan-icin-destek-isteyen-kim-kardashian-dan-13630771-4161-m.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar