Kılıçdaroğlu'nun Çorum ziyaretindeki bir kadının çıkışına Fatih Altaylı'dan tepki

Kılıçdaroğlu'nun Çorum ziyaretindeki bir kadının çıkışına Fatih Altaylı'dan tepki
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çorum ziyareti sırasında bir kadının hareketleri tepkiyle karşılaşırken bir çıkış da Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı, "O pusetteki çocuk için üzüldüm. Böyle bir annenin elinde, böyle bir edeple büyüyecek. Yazık" dedi.

Altaylı bugünkü köşesinde, Kılıçdaroğlu'na Çorum'daki ziyareti sırasında bir kadının, "Çocuğuma dokunma. Hadi yürü yürü" çıkışına tepki gösterdi.

Altaylı'nın "Yazık o pusetteki çocuğa" başlıklı yazısının ilgili kısmı şöyle:

"Sıklıkla düşündüğüm bir şeydir aslında. Sokakta ne zaman kaba saba, terbiyesiz, terbiye almadığı her halinde belli, insanı ürküten tavırlı birini görsem hep merak ederim. “Bu tipler nasıl bir ailede yetişti? Nasıl bir ortamda büyüdü? Bu kadar kaba ve terbiyesiz olmak nasıl mümkün olabiliyor? Böyle bir öküzü kim yetiştirebilir?” diye. Çok şükür yanıtını öğrendim.

"PUSETTEKİ ÇOCUK İÇİN ÜZÜLDÜM"

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir kadına selam verdikten sonra aldığı tepkiyi muhtemelen izlediniz. 70 yaşlarında yaşlı başlı bir adam, Allah'ın selamını veriyor. Kadının tepkisi korkunç. Çocuğa dokunma, yürrü, hadi git. Kaba bir tonlama. Pis bir tavır. Kemal Kılıçdaroğlu’nu ya da herhangi birini sevmeyebilirsiniz. Çocuğunuza elini sürmesini de türlü nedenle istemeyebilirsiniz. Ama bunu “insan gibi” ifade edebilirsiniz. “Beyefendi sizden ve temsil ettiğiniz siyasi görüşten pek hoşlanmam. Lütfen çocuğuma da dokunmayın. Sizinle konuşmak dahi istemiyorum” diyebilirsiniz. Ama yürrü, hadi, elleme çocuğu falan. Çok üzüldüm. Ama Kılıçdaroğlu için değil. O pusetteki çocuk için üzüldüm. Böyle bir annenin elinde, böyle bir edeple büyüyecek. Yazık. Sonra sizin binbir özenle yetiştirdiğiniz evlatlar, bu kadının yetiştirdiği çocukla karşılaşacak sokakta. Onlara da yazık!"

NE OLMUŞTU?    

Geçtiğimiz gün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum’da vatandaşlarla bir araya gelmişti. Esnaf ziyareti sırasında bir kadın, kendisine hâl hatır soran Kılıçdaroğlu’na, “İyiyiz, sakın çocuğuma dokunma. Hadi yürü yürü” demişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar