Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın Akşener hakkındaki sözlerine sert tepki

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın Akşener hakkındaki sözlerine sert tepki
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısındaki Akşener ile ilgili sözlerine sert bir dille yanıt verdi.

Meral Akşener'in Rize ziyaretindeki provokasyonları savunan Erdoğan, "Çok ileri gitmeden gelin hanıma bir ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin, orada da gerekeni yaptılar. Bunlar daha iyi günler. Daha neler olacak neler…" dedi. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: 

"Erdoğan binlerce trolünden umudunu kaybetmiş olacak ki, kendi de trol gibi konuşmaya başlamış. Mafya ağzı ile “bunlar daha iyi günler” demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı! #HemenSeçim"

kk-012.jpg

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan, grup toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Terörle, çetelerle, suç örgütleriyle mücadelede elde edilen bu başarılar birilerini rahatsız etmiştir. Gelin hanım (Akşener) Netanyahu'nun yanına koyuyor uzonun ardından da Rize'ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor.

Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli’ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler…

Eğer ahde vefa olmazsa bu millet affetmez. Bizler hep bu ülkede gerçekten saygıya dayalı bir siyasetin yanında olduk, bunun çalışmasını yaptık."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar