Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Ne söylediğinin farkında değilsin

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Ne söylediğinin farkında değilsin
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cuma namazı çıkışında mültecilerle ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi: "Bir dediğin bir dediğini tutmuyor."

Erdoğan'a seslendi: Ne söylediğinin farkında değilsin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu cuma namazı çıkışında mültecilere ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sözlerinin birbirini tutmadığını ileri sürdü. Erdoğan'ın hem 'Sığınmacı alacağız' diye açıklama yaptığını hem de 'Sınırlara duvar öreceğiz' dediğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Ne söylediğinin farkında değilsin" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından şu mesajları attı:

- Namazdan çıkıyorsun, avluda küfür kıyamet... Ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorum. Milletin aklıyla, değerleriyle, alay eden sensin Erdoğan!

- Bir televizyon programında “sığınmacı alacağız, bu bir cibilliyet meselesi” diyorsun; yarım saat sonra uyanıp "sınırlara duvar örüyoruz" diyorsun. Bir dediğin diğer dediğini tutmuyor. Ne söylediğinin farkında değilsin.

- Erdoğan yineliyorum: Gel milletimize dönelim, onlar söylesinler; bu ülkeye akın akın sığınmacı geliyor mu, gelmiyor mu? Etraflarına bakarak mahallelerinden söylesinler, belli ki sen saraylardan göremiyorsun.

- Özetle Erdoğan, sen bir beka sorunusun. Ülkenin demografik yapısını alenen tehlikeye attın. Seçimden de kaçtığın için, halkımız sana gerçek fikrini “şimdilik” iletemiyor. Ama gün gelecek göreceksin, sen de gerçekle yüzleşeceksin!

kilicdaroglu-1.png

kilicdaroglu-2-001.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar