Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a jet yanıt

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a jet yanıt
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genelş Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak “Neymiş, gelince uçakları satacakmış! Dünyayı dolaşacaksın, tarifeli uçaklarla mı? " sözlerine jet yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genelş Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak “Neymiş, gelince uçakları satacakmış! Dünyayı dolaşacaksın, tarifeli uçaklarla mı? Trene binersin, otobüslerle seyahat edersin… Sonra da ‘ben muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağım’ dersin, Atatürkçüsün ya” demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Erdoğan’ın bu sözlerine sosyal medya üzerinden şu sözlerle yanıt verdi:

Erdoğan “Kılıçdaroğlu iktidar olunca uçakları satacak mı göreceğiz” demişsin. Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan? Bir de anlaşılan bir yere tarifeli uçakla gitmeyi, metroya, trene binmeyi korkunç bir şey gibi görüyorsun. Korkma, o kadar kötü değil. Halkınla birlikte olabiliyorsun, dert dinleyebiliyorsun. Bu aralar senin çok ihtiyacın var bunlara, benden söylemesi.”

Erdoğan “Kılıçdaroğlu iktidar olunca uçakları satacak mı göreceğiz” demişsin. Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan? #HemenSeçim

kilicdaroglu-018.jpgkilicdaroglu2-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar