Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: "İstediğin kanalda tartışalım"

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: "İstediğin kanalda tartışalım"
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaparak "Seninle her yerde tartışırım" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Harmandalı Elektrik Üretim Tesisi Açılışı'nda konuştu. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

- CHP örgütüne yönelik ciddi kumpaslar var. 'CHP'yi nasıl geriletiriz?' diye kumpaslar kuruluyor. Erdoğan, 'Ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun?' diyor bana. Ben ilk kurşunun atıldığı İzmir'den sesleniyorum. Seninle her yerde tartışmaya hazırım.

- Bizde kul hakkına saygı var, bizde dürüstlük var. Bize kumpas kurmaya çalışıyorlar, izin vermeyeceğiz.

- Belli çevreler, Erdoğan'ın bana yönelik eleştirilerini özel olarak destekliyorlar. Havuz medyası, sizin benim nezdimde zaten toplu iğne ucu kadar değeriniz yok.

- Başkasının önünde konuşmak kolay, yalan söylemek kolay... İster televizyona yalnız gel, istersen ordunla gel. Söz veriyorum yalnız geleceğim. Bizim verilmeyecek hesabımız yok. Seni gayet iyi tanıyorum. Fakir fukaranın hakkını boğazından indirenleri de biliyorum. Sen bana 5 soru soracaksın ben de sana 5 soru soracağım. Ne olduğunu millet görecek. Bu konunun arkasını bırakmayacağım. Öyle iftira atıp kaçmak yok. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını sormak benim namus borcum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar