Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan ve Kavcıoğlu hakkında sert açıklama

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan ve Kavcıoğlu hakkında sert açıklama
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile ilgili sert bir açıklamada bulunarak, "Milletin parasını pul eden herkes hesap verecek" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şahap Kavcıoğlu'nu topa tuttu.

Ülkedeki ekonomik sıkıntıların sorumlusu olarak suçladığı Erdoğan için, "Milleti faturasını ödeyemez hale getirirken, yine yandaşlarını zengin ettin! Sevgili halkım unutmayın; Erdoğan sebep, hayat pahalılığı ve ödenemeyen faturalar sonuçtur" ifadelerini kullanırken, Kavcıoğlu için ise, "Onuru olan bir bürokrat, akıl dışı bu emir karşısında, istifasını verir ve giderdi" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Erdoğan, "Ben ekonomistim" diye diye aldığın kararlarla ülkeyi bugün daha da fakirleştirdin. Milleti faturasını ödeyemez hale getirirken, yine yandaşlarını zengin ettin! Sevgili halkım unutmayın; Erdoğan sebep, hayat pahalılığı ve ödenemeyen faturalar sonuçtur!

Bir sözüm de Merkez Bankası Başkanı’na! Onuru olan bir bürokrat, akıl dışı bu emir karşısında, istifasını verir ve giderdi. Bugün bir kez daha anlaşıldı ki, Merkez Bankası Başkanı da Erdoğan’dır. Ama unutmayın, milletin parasını pul eden herkes hesap verecek!"

kilicdaroglu-002.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar