Kılıçdaroğlu: "Tozdan, topraktan korkuyorsan orada ne işin var?"

Kılıçdaroğlu: "Tozdan, topraktan korkuyorsan orada ne işin var?"
Kılıçdaroğlu, Rize'de önemli açıklamalarda bulundu. Tayyip Erdoğan'ın galoş giymesini eleştiren Kılıçdaroğlu, "Tozdan, topraktan korkuyorsan orada ne işin var?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Rize'de halka hitap ediyor. Kılıçdaroğlu, "Yeni bir siyaset anlayışını ülkeye getirmek istiyoruz. Kucaklayıcı, ayrıştırmayan bir siyaset anlayışı ile hareket ediyoruz. Herkesin yaşam tarzına saygı duyan bir anlayış. CHP iktidara geldiğinde şunu şunu yapacak diye tehdit ediyorlar. Bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum hiçbir endişeniz olmasın' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rize'de konuşuyor. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından başlıklar şöyle:

"Belediyecilikte 7 ilkeyi belediye başkanımız binaya asmış. Çocuklarımız bizim her şeyimiz.Bütün belde halkını ayrım yapmadan kucaklayacak belediye başkanı. Belediye başkanının aldığı her aylığı millet ödüyor. Çocuk doğduğu andan itibaren vergi öder, kefen bezine de vergi veriyoruz. Hesap veriyorsak orada kibir yoktur, halka saygı vardı. 17 yıldır hükümeti yönetenler hesap vermiyor. Siyasetçi kibirliyse topluma yararlı olmaz. Bir ülkeyi yöneten bir insan kendi ülkesinin toprağına galoş çizme ile basmaz. Yağmur, çamur yok... Toprak hepimizi besler, toprağa neden galoşla basarız? Ayakkabımız toz olmasın diye. Giydiğim ayakkabı toz olur diye sakın ama sakın galoş çizme giymeyin. Tozdan, topraktan korkuyorsan orada ne işin var?

İmkânımız olsa yalınayak gezeriz, toprağın üzerinde. Ayağınızda çizme galoş ile birlikte fotoğraf çektireceksiniz. Allah bizi kibirden korusun. İsraftan kaçınmak zorundayız. Ne için? Bu güzel çocuklarımız için. Her kuruşu yerinde ve zamanında harcamak için. Fakir mahalleler varsa pozitif ayrımcılık yapacak. Suriyeliler konusu son günlerde çok tartışılıyor. Suriye belasını bizim başımıza kim açtı? Yanlış dış politikasının bedeli Türkiye'ye çok ağır oldu. Suriye'de müslümanlar birbirini katlediyor. Suriye ile süratle barışmak lazım. Bunların hepsi olacak. "

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar