Kılıçdaroğlu neler söyledi? CHP’de Sera Kadıgil şoku yaşanıyor

Kılıçdaroğlu neler söyledi? CHP’de Sera Kadıgil şoku yaşanıyor
CHP’de Sera Kadıgil şoku yaşanıyor. Uzun bir gerekçe ile CHP’den istifa edip İşçi Partisine geçen Sera Kadıgil’in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu hayal kırıklığına uğrattığı belirtiliyor.

GÜNBOYU-ÖZEL

Kılıçdaroğlu’nun Sera Kadıgil’i çok sevdiğini ve istifa ettiğini öğrendikten sonra   “Gelecek vadeden bir milletvekilimizdi. Şaşırdım” dediği öğrenildi. CHP kulislerinde konuşulan bir başka konu ise Sera Kadıgil’in danışmanı Ender Sinan Bilgin’in yaptığı açıklama oldu.

Serra Kadıgil’in İşçi Partisi’ne geçmesinden sonra işsiz kalacağını bilmesine rağmen danışmanlıktan istifa eden Bilgin, Günboyu’na, “İnanmadığım bir siyasi anlayışın yanında olamam. Bu nedenle istifa ettim” dedi.

Bir hafta sonra düğünü olduğunu ve düğünden sonra iş arayacağını belirten Ender Sinan Bilgin’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Devraldığım ve çocuklarıma devredeceğim bir miras olarak gördüğüm Cumhuriyet Halk Partisi değerleri ve bu dev çınarın yeni filizlerinden biri olarak bu ülkeye hep birlikte getireceğimiz güzel günlerin inancı ve hayaliyle bundan sonraki süreçte de partim ile yola devam etmeyi seçerek, 24 Haziran 2018 tarihinden beri yürütmekte olduğum yüce Meclis’teki danışmanlık görevimi bugün itibarıyla sonlandırdığımı sizlerle paylaşıyorum. 3 yıl boyunca çalışmaktan mutluluk duyduğum Sera Kadıgil’e bana kattıklarından dolayı teşekkür ediyorum.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar